Interview Youri als ‘Anti Pesten Expert’ bij 3FM tussenuur

‘Youri, ik heb je telefoonnummer van een collega trainer Geeske Hospes (Weerbaar Friesland) gekregen en ik wilde je vragen of je mee wil doen met het programma 3FM tussenuur’

Voor de mensen die mij een beetje kennen zei ik uiteraard JA, en niet alleen omdat ik graag publiciteit maak voor ons mooie vak maar ook omdat pesten een hele grote rol heeft gespeeld in mijn jeugd. Want ik was namelijk een pester. Hierover gaan we het ook hebben in het filmpje en doordat ik hieraan had meegedaan heeft het mij persoonlijk ook waardevolle inzichten gegeven waarom ik eigenlijk aan pesten deed vroeger.

In het filmpje zei ik iets van 15 jaar maar als ik het goed heb is het alweer 20 tot 25 jaar geleden dat ik dit pestgedrag deed. PFF wat gaat de tijd snel 😉

Eigenlijk heb ik ‘dat ik een pestkop was’ heel lang voor mijzelf gehouden omdat dit ook soms kan afschrikken voor kinderen die worden gepest. Maar steeds meer realiseer ik dat dit JUIST mij een betere trainer maakt omdat ik weet wat een pestkop kan doen en wat je moet doen om dit te kunnen voorkomen.

Kijk hieronder het filmpje:

Naar aanleiding van deze dag heb ik besloten om een ANTI PESTEN Masterclass te organiseren om kinderen te helpen te voorkomen dat ze gepest worden of juist te helpen wanneer ze al reeds gepest worden. Alle informatie hierover via deze link.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie