Als Het Allemaal Gemakkelijk Was.

Als het gemakkelijk was dan had iedereen een:

 • Gouden medaille.
 • Kampioen geweest in…
 • Een eigen bedrijf hebben.
 • Zwarte band (Black belt) om zijn/haar middel.
 • Miljoenen op zijn bankrekening hebben staan.
 • En ga zomaar door..

Als je iets wilt bereiken zul je iets moeten doen. Je zult aan de slag moeten en de dingen doen die je eigenlijk nu liever niet wilt om uiteindelijk hetgeen te bereiken wat je het liefst wilt. (Hoe graag wil je het eigenlijk? )

Dit is je olympische spelen je bent geselecteerd om 4jaar lang dag in dag uit veel (lees: heeel veel!) Dingen op te geven.  Geen feestjes,  niet meer uitslapen,  geen alcohol,  een strenge dieet,  geen avondje met je liefje op de bank, zeer streng trainingsregime en ga zo maar door.

Wanneer je de top in het bedrijfsleven, in de (top) sport of anders (vechtkunst? ) zul je er iets voor moeten inleveren.  En de meeste mensen zijn niet bereid om dit te doen.

Er is maar een handjevol mensen die WEL bereid zijn om hetgeen te doen wat gedaan moet worden, gaat het niet linksom dan gaat het wel rechtsom. Kan het niet onderlangs dan wel bovenlangs.

Focus houden en doen wat nodig is.


Youri Swart - Blackbelt MindsetHet bovenstaand artikel is een fragment uit het ontwerp van mijn nieuwe boek: Black Belt Mindset, welke ik momenteel aan het schrijven ben. Andere artikelen kun je lezen op deze pagina. Ik selecteer en publiceer een gedeelte uit het boek en plaats deze als ‘werk in uitvoering’ om je mee te nemen in het proces en ik zou graag je gedachten en feedback willen hebben op hetgeen wat ik aan het schrijven ben. Laat het graag onderaan in een reactie weten wat je ervan vind.

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com
Volwassenen (zowel bedrijf als particulier) zie onze website, www.iucta.nl 
Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com


Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoet
Bedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

 • Tineke van Eeden

  25 januari 2014 om 21:03

  Trots op wat ik zie en lees
  over de positieve ontwikkeling in jouw leven. Met een boodschap voor de medemens.Zeker de manier hoe jij in het leven staat is bijzonder. Laten wij hier allemaal een voorbeeld aan nemen.Youri, ga zo door. Weet dat je een meerwaarde bent voor de samenleving. Lieve groet van een bewonderaarster.


  Beantwoorden
  • martialartssuccesacademy

   28 januari 2014 om 13:09

   Dankjewel voor je fijne berichtje en zeer blij met zo een bewonderaarster 🙂


 • Tineke van Eeden

  25 januari 2014 om 21:03

  Trots op wat ik zie en lees
  over de positieve ontwikkeling in jouw leven. Met een boodschap voor de medemens.Zeker de manier hoe jij in het leven staat is bijzonder. Laten wij hier allemaal een voorbeeld aan nemen.Youri, ga zo door. Weet dat je een meerwaarde bent voor de samenleving. Lieve groet van een bewonderaarster.


  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie