Beschouw het als een experiment, jij bent de uitvinder.

Nieuwe dingen doen is eng, anders doen dan we gewent zijn is niet prettig en het liefst zouden we de dingen laten zoals ze zijn.

Maar als je ergens verandering in wilt zien zul je anders moeten denken en hierdoor anders gaan handelen..Uiteraard streven naar betere resultaten.

Om het je gemakkelijk te maken is het een idee om niet meteen alles over boord te gooien en hetgeen doen wat je denkt dat goed is te gaan doen.

Wat gebeurt als je angsten toch gelijk hebben? 

Beschouw het daarom als experiment.

Toen ik besloten had om mijn ‘echte baan’ (vast contract/ lease auto /goed salaris) tijdens de crisis vaarwel te zeggen had ik tegen mijzelf en mijn vriendin Irene gezegd dat ik mijn passie -het werk wat ik nu doe- met een jaar zou proberen en als het niet lukt ik weer een baan in de oude vertrouwde omgeving zou gaan zoeken. (en als het ‘moet’ dan zou ik dat nog steeds doen)

Uiteraard is mijn voorbeeld misschien te extreem voor jou in je huidige situatie maar probeer eerst iets een week, een maand, een jaar en kijk of jij de kwaliteit van je leven er mee verbeterd.

Als het niet goed voelt,  stoppen.

Anders doorgaan en maak er iets geweldigs van. Maak er iets unieks van (dat ben je tenslotte) en creëer hetgeen waar jij maandagochtend graag met plezier uit je bed zou willen gaan.

Er zijn andere met minder kennis, minder kunde en minder mogelijkheden dan jij die het wel gedaan hebben…waarom jij niet?


Youri Swart - Blackbelt MindsetHet bovenstaand artikel is een fragment uit het ontwerp van mijn nieuwe boek: Black Belt Mindset, welke ik momenteel aan het schrijven ben. Andere artikelen kun je lezen op deze pagina. Ik selecteer en publiceer een gedeelte uit het boek en plaats deze als ‘werk in uitvoering’ om je mee te nemen in het proces en ik zou graag je gedachten en feedback willen hebben op hetgeen wat ik aan het schrijven ben. Laat het graag onderaan in een reactie weten wat je ervan vind.

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen (zowel bedrijf als particulier) zie onze website, www.iucta.nl 
 
Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie