Je Zult op je Gezicht Vallen

In de meeste gevallen in de ‘succesverhalen’ van anderen zie en hoor je vaak alleen de mooie kanten en dingen die bereikt zijn.

Uiteraard ben ik een voorstander van het vieren en delen van je (persoonlijke) overwinningen maar laten we niet vergeten dat keep moving forwarder altijd een schaduw zijde is.

Want laten we eerlijk zijn. We falen, we vallen, we komen blokkades tegen, maken fouten en vergissingen. En we zeggen regelmatig  tegen onszelf als we terugkijken ‘Waarom deed ik dat ?’

De waarheid is dat wanneer je vooruitgang en groei in je leven wilt je zult moeten vallen en weer opstaan. Je zult 7 treden naar beneden vallen en er 8 treden weer omhoog moeten gaan om vooruit te gaan.

De ‘Black belt Mindset’ hebben betekend dat je nooit maar dan ook nooit opgeeft.  ‘Ik zal slagen!’

We zijn allemaal mensen en fouten maken is geen probleem zolang je maar opstaat en het weer opnieuw en opnieuw doet.

Doe hetgeen wat je heel graag wilt, in je training, in je werk in je leven.

Het gaat je lukken, Je zult slagen!


Youri Swart - Blackbelt MindsetHet bovenstaand artikel is een fragment uit het ontwerp van mijn nieuwe boek: Black Belt Mindset, welke ik momenteel aan het schrijven ben. Andere artikelen kun je lezen op deze pagina. Ik selecteer en publiceer een gedeelte uit het boek en plaats deze als ‘werk in uitvoering’ om je mee te nemen in het proces en ik zou graag je gedachten en feedback willen hebben op hetgeen wat ik aan het schrijven ben. Laat het graag onderaan in een reactie weten wat je ervan vind 😉

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen (zowel bedrijf als particulier) zie onze website, www.iucta.nl 
 
Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com
 • Laura Thrane

  7 januari 2020 om 15:47

  Uiteraard draait echte liefde om het innerlijk, maar toch kijken zowel mannen als vrouwen ook naar de buitenkant. En waar vallen ze dan vooral op: een mooi lichaam of een aantrekkelijk gezicht?


  Beantwoorden
  • Warrior Academy

   20 januari 2020 om 12:09

   Klopt inderdaad Laura!

   Het ideale is in mijn beleving: Mooi van binnen en buiten 🙂


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie