Wanneer is de Juiste Tijd om te Starten met het Creëren van een Blackbelt Mindset?

Wanneer is de ‘juiste tijd’ om iets te doen? Meestal weet je pas achteraf of iets de juiste tijd was of niet en de meeste mensen wachten totdat ze iets gaan doen wanneer de tijd rijp is…

Nu is de ‘juiste tijd’, je leeft vandaag en vandaag kun je beginnen met de dingen te doen die je moet en wilt doen.wanneer is de juiste tijd

Wil je bijvoorbeeld goed zijn in een vechtkunst en wil je deze beheersen dan zul je tijd en energie, dag in dag uit moeten stoppen om naar een bepaald niveau te werken. Vandaag kun je de stap zetten om te gaan trainen.

Ben je er klaar voor?

Wanneer jij er klaar voor bent dan kun je aan de slag en kun je de dingen doen die je altijd al gedaan wilde hebben. Wanneer jij er ‘echt’ klaar voor bent kun alleen jijzelf aangeven. Ben je gedreven genoeg om hetgeen te doen wat er moet gebeuren?

Ben je bereid te doen wat nodig is?

Ben je bereid om dingen op te geven zoals je ‘vrije tijd’, tijd voor vrienden, uit eten gaan, naar de bios, eerder op te staan, langer door te werken, en minder te slapen? Wanneer je er alles maar dan ook alles voor over hebt om hetgeen te bereiken wat je graag wilt dan DOE je wat nodig is.

 Je klaagt niet je doet het.

Begin om een plan te maken, schrijf op wat je wilt en wat je misschien juist NIET wilt. Maak het helderder voor jezelf door het juist op te schrijven. Maak een eerste stap naar hetgeen wat je wilt.

Stel het niet uit en ga aan de slag
‘ik begin er mee als het wat mooier weer is’ en als het dan mooier weer is dan doen ze niets.

Maak de afspraak met jezelf om de eerste stap te zetten, niet alles tegelijk maar vandaag ga je ermee aan de slag en binnen deze 24 uur heb je hetgeen gedaan wat jezelf beloofd hebt. Beloofd?

Tip van ‘Managment Guru’ Brian Tracy
Een van de simpelste maar zeer effectieve tip welke ik van Brian Tracy heb onthouden en vaak gebruik is om tegen jezelf te zeggen wanneer je eigenlijk geen zin hebt of motivatie probleempje heb is

‘Doe het NU, Doe het NU, Doe het vandaag’.

Mij helpt mij enorm als ik iets wil uitstellen en ik zou zeggen probeer het eens uit of dit je gaat helpen.

Doe niet wat de ‘meeste mensen’ doen
De meeste mensen die stellen uit en hierdoor doen ze het vaak helemaal niet. Ze hebben liever een excuus dan dat ze hetgeen doen wat ze graag willen. Doe alsjeblieft niet wat de meeste mensen doen en doe het geen wat je al een hele tijd van plan bent.

De juiste tijd is NU.


Youri Swart - Blackbelt MindsetHet bovenstaand artikel is een fragment uit het ontwerp van mijn nieuwe boek: Black Belt Mindset, welke ik momenteel aan het schrijven ben. Andere artikelen kun je lezen op deze pagina. Ik selecteer en publiceer een gedeelte uit het boek en plaats deze als ‘werk in uitvoering’ om je mee te nemen in het proces en ik zou graag je gedachten en feedback willen hebben op hetgeen wat ik aan het schrijven ben. Laat het graag onderaan in een reactie weten wat je ervan vind 😉

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen zie onze website, www.iucta.nl 
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie