Braziliaans Jiu-Jitsu en Grappling: King of the Beach 2013 (filmpjes van de wedstrijden)

Momenteel beoefen ik diverse vechtkunsten en een daarvan is brazilliaans jiu jitsu waar ik nog maar een beginner in ben (ben hierin nog steeds een witte bander, zie ‘witte band vs blauwe band’) en zo nu en dan doe ik wedstrijden hierin om hierdoor mijn vaardigheden ‘onder de loep’ te nemen en hiermee meteen te zien waar ik mijzelf in kan verbeteren.

In maart 2013 had ik al meegedaan met een brazilliaans jiu jitsu toernooi ‘Holland Gi Challenge’ en sindsdien heb ik besloten om meer wedstrijden te gaan doen om meer ervaring hierin te krijgen.

Deze maand heb ik voor het eerst meegedaan met een ‘Grappling’ wedstrijd ‘King Of The Beach’ waarbij je in plaats van een ‘GI’ (een pak) nu een korte broek en een T-shirt mag dragen en de regels en puntentelling ietsjes anders zijn.

Hieronder de drie wedstrijden welke ik gedaan heb:

Mijn eerste partij (verloren op verwurging):
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GehOjNtAr8o&w=560&h=315]

Mijn tweede partij (gewonnen op punten):
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WXfRhaCcDoM&w=420&h=315]

Mijn derde partij (gewonnen op punten):
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6oDRPdjiLLA&w=420&h=315]

Zoals je kunt zien kan ik het een en ander verbeteren in mijn Brazilliaans Jiu Jitsu / grappling ‘game’, ben nooit uitgeleerd  Mocht je tips voor mij hebben zet deze graag onderaan in een reactie, dankje!

Fijne dag!

Youri

Oja, iemand zei tegen mij dat ik mijn verliezen niet moet delen met iedereen en dat dit misschien niet goed is voor mijn ‘reputatie’ als leraar in de vechtkunst. Ik ben geen ‘master’ of ‘guru’ of ‘verzineenmooienaam’ ik ben een student voor het leven 😉 


Youri Swart – Vechtkunst & Levenskunstenaar

youriswart

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!).Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu om een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ omdat je het wilt youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoetBedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie