FAQ categorie: Algemene vragen

Mag ik als ouder ook kijken bij de lessen?

30 december 2017

Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar hun kind. Wel is het belangrijk om uw kind niet te verbeteren en graag de training niet verstoren. Toeschouwers onder de 18 moeten een ouder bij zijn.

Doen jullie ook aan wedstrijden?

30 december 2017

Ons doel is niet om mensen voor wedstrijden te trainen, maar neemt niet weg dat wanneer u of uw kind mee wil doen aan een wedstrijd wij daarbij gaan helpen!

Wat zijn de kosten?

30 december 2017

Onze trainingsprogramma’s starten bij 39 euro per maand. Het ligt aan welk programma je kiest en hoeveel trainingen je per week doet. Na een proefles krijgt u van ons een inschrijfformulier mee naar huis waarop alle kosten en voordelen op staan.

Hoe veilig zijn jullie trainingen?

30 december 2017

Onze trainers team hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met de specifieke leeftijdsgroepen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om ook jouw of kind te helpen! Wij nemen vooraf maatregelen om uw veiligheid te waarborgen en onze trainers zijn ook minimaal gekwalificeerd in EHBSO of […]

Welke tijden en locaties zijn jullie welkom?

30 december 2017

Wij geven in diverse plaatsen in Nederland onze trainingen de exacte locaties en tijden kunnen op deze pagina gevonden worden: https://warrioracademy.nl/locatie/

Zijn beginners welkom?

30 december 2017

Beginners zijn van harte welkom en mocht u of uw kind helemaal niet sportief zijn dan is dat geen probleem. Sportief zijn kan je altijd nog worden ?

Vanaf welke leeftijd starten jullie Lessen?

30 december 2017

Wij hebben trainingen in de volgende leeftijdsgroepen: 3 en 4 jaar, 5 en 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar en volwassenen vanaf 15 jaar.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie