FAQ categorie: Vragen voor onze leden

Hoe heb ik inzicht in de betalingen en kan ik ook zien hoe lang mijn lidmaatschap loopt.

30 december 2017

Ja, dat kan en allemaal te regelen in je eigen Epass account.

Hoe kan ik opzeggen?

30 december 2017

We snappen dat het soms best moeilijk is om focus, discipline en doorzettingsvermogen te hebben en te behouden. Daarom hebben we ons Warrior Academy bedacht 😉 Voordat je definitief zegt dat je stopt, willen we weten of we jou (of je kind) nog enthousiast kunnen maken om bij ons te blijven trainen. We willen graag […]

Waar kan ik trainingsbenodigdheden bestellen?

30 december 2017

Spullen kan je bestellen via https://warrioracademy.nl/winkel/

Als ik op een of andere manier niet bij de lessen aanwezig kan zijn door een blessure of iets anders, wat moet ik dan doen?

30 december 2017

Indien de deelnemer wegens ziekte met een duur van meer dan een maand of door beroepsmatige redenen het lesprogramma niet kan volgen, bestaat voor hem/haar de mogelijkheid voor een passief lidmaatschap. De cursist moet hiervoor bewijsstukken ( b.v. doktersverklaring / verklaring van de werkgever) aan Warrior Academy overhandigen. De tijdsduur van het lesprogramma wordt daardoor […]

Kan ik mijn gemiste les inhalen en wanneer en moet ik dat aanvragen? Mag ik ook een les inhalen in een ander plaats in Nederland?

30 december 2017

Lessen kunnen altijd ingehaald worden en dat mag binnen heel Nederland gedaan worden. Mis je een les in Lelystad en wil bijvoorbeeld in Blaricum inhalen omdat je daar bijvoorbeeld op bezoek bent is dat geen probleem. Graag je trainingen aan en afmelden via ons reserveringsysteem EPASS.

Moeten wij ons afmelden als we niet aanwezig kunnen zijn?

30 december 2017

JA, dat kan via je account in je EPASS account. (Bij aanmelding krijg je toegang tot ons betaling en reserveringssysteem ‘EPASS’)

Hoe blijf ik op de hoogte van alle nieuwtjes en wijzigingen?

30 december 2017

Meld je aan voor onze mailinglijst info@warrioracademy.nl en vul in het onderwerp ‘Aanmelden voor Nieuwsbrief’. Voor ouders hebben we een online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/warriorskillz/ (inmiddels meer dan 900+ positief en gelijkgestemde ouders!)

Kan ik vrienden / familie meenemen naar de training?

30 december 2017

Natuurlijk mag dat! Wij ontmoeten graag uw vrienden en familie! Het aanbrengen van nieuwe cursisten zien wij als een groot compliment! (geef het wel graag even van te voren door aan de instructeur zodat hij/zij kan kijken of er nog ruimte is)

Als ik een les mis moet ik dan nog steeds betalen?

30 december 2017

Wij hanteren een financiële bijdrage die maandelijks voldaan moet worden, net zoals in een sportschool, wordt er van u verwacht dat u betaald voor de lessen of u naar de les komt of niet. De lessen worden betaald per maand en niet individueel.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie