WARRIOR BRIEFING MAART 2024

 1. Introductie
 2. Succesvolle Start 50+ Trainingen in Almere en Lelystad
 3. Belangrijke Mededeling: Veranderingen binnen Warrior Academy
 4. Komend Examen
 5. Proefmaand Aanbieding in Almere en Lelystad voor 47 euro!
 6. Aangepaste Openingstijden tijdens Feestdagen
 7. Aanpassing rooster

 


1)  Introductie

Beste Warrior Familie & Vrienden,

Welkom bij onze update van Warrior Academy! In deze briefing delen we belangrijke aankondigingen, successen en aanbiedingen met onze club.

We zijn verheugd om te beginnen met het fantastische nieuws over onze succesvolle start van de 50+ trainingen in Almere en Lelystad. De opkomst was geweldig en we hebben veel positieve feedback ontvangen over het trainen in groepsverband. Lees verder voor meer details.

 

Daarnaast willen we jullie informeren over enkele belangrijke veranderingen binnen Warrior Academy, waaronder een noodzakelijke reorganisatie en de sluiting van onze vestiging in Amersfoort. 

Verder geven we jullie een update over de aankomende examens en delen we een exclusieve proefmaand aanbieding voor nieuwe leden in Almere en Lelystad. Mis ook niet onze aangepaste openingstijden tijdens de komende feestdagen.

 

We danken jullie voor jullie voortdurende steun en moedigen jullie aan om contact met ons op te nemen als jullie ergens hulp bij nodig hebben. Samen blijven we streven naar een sterke en positieve Warrior community.

 

Warme Warrior Groet,

 

Youri namens het  Warrior Team


2) Succesvolle start 50 + Trainingen

Wat een geweldige start hebben we gehad met onze 50+ trainingen in Almere en Lelystad! Afgelopen week zijn we van start gegaan en de opkomst was fantastisch.

We hebben onze trainingen gepland op de volgende tijden:

 • Maandag, woensdag en vrijdag van 10.15 tot 11.15 uur in Almere
 • Dinsdag en vrijdag van 10.15 tot 11.15 uur in Lelystad

Veel deelnemers hebben al laten weten dat ze het veel leuker vinden dan de traditionele sportschool, omdat ze samen met anderen in een groep trainen. “Het is veel gezelliger en motiverender om het samen te doen,” zeiden een paar van hen.

Als jullie nog ouders, vrienden of familieleden hebben die boven de 50 zijn en die misschien geïnteresseerd zijn in deze trainingen, nodig ze gerust uit om mee te doen! We heten iedereen van harte welkom.

Aanmelden voor een gratis proefles kan eenvoudig via de link. (Kies: Sterk & Vitaal)

 3) Belangrijke Mededeling: Veranderingen binnen Warrior Academy


Het spijt ons om te moeten mededelen dat we, per 1 maart, een noodzakelijke reorganisatie hebben doorgevoerd binnen onze organisatie. Deze maatregelen omvatten het afscheid nemen van twee gewaardeerde leden van ons managementteam, Shyheim en Luuk. Hoewel dit besluit niet lichtvaardig is genomen, geloven we dat het noodzakelijk was voor de toekomstige groei en efficiëntie van onze organisatie.

Daarnaast hebben we ook de moeilijke beslissing moeten nemen om per 1 maart de vestiging in Amersfoort te sluiten. Deze stap werd genomen na zorgvuldige overweging van verschillende factoren en het besef dat het de beste strategische zet is voor de lange termijn van Warrior Academy. We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie teleurstellend kan zijn, maar we verzekeren jullie dat we ons blijven inzetten om onze diensten aan te bieden op onze overgebleven vestigingen.

Ik, Youri Swart, Eigenaar van Warrior Academy, zal de managementtaken op me nemen. We zijn ervan overtuigd dat deze overgang soepel zal verlopen en dat we de continuïteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

Hoewel we begrijpen dat deze veranderingen vragen kunnen oproepen, willen we benadrukken dat onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten en trainingen onverminderd blijft. We zijn vastbesloten om ons te concentreren op het versterken van onze overgebleven vestigingen en het blijven leveren van uitstekende resultaten aan onze leden.

We willen Shyheim en Luuk bedanken voor hun toewijding, harde werk en de waardevolle bijdragen die ze hebben geleverd aan onze organisatie. We wensen hen veel succes in hun toekomstige carrière.

Hoewel we deze veranderingen doorvoeren, willen we benadrukken dat we altijd met veel plezier hebben samengewerkt en dat we ons blijven inzetten om de hoogste normen van kwaliteit en service te handhaven. We kijken uit naar een veelbelovende toekomst voor Warrior Academy en zijn dankbaar voor de voortdurende steun van onze leden.

Als jullie vragen hebben of meer informatie nodig hebben over deze wijzigingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Youri Swart Namens het Warrior Team

 


4) Komend examen
8 t/m 14 april zullen we de examens in de reguliere lessen doen en sommige leerlingen zullen een nieuwe (witte) streep verdienen en andere nog niet. (Elke 3 maanden doen we dit)


Het bandexamen zal in de maand juni plaatsvinden en definitieve datum volgt zsm.


5) Proefmaand Aanbieding in Almere en Lelystad voor 47 euro!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen? Dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met Warrior Academy! Speciaal voor jou hebben we een exclusieve proefmaand aanbieding in onze vestigingen in Almere en Lelystad.

Wat houdt onze proefmaand in? Je kunt kiezen uit een van de volgende programma’s:

 1. 1 maand Fitness Kickboxing of Bokslessen >>Ja, ik meld mij aan! <<

 2. 1 maand Sterk en Vitaal Fitness voor 50-plussers >>Ja, ik meld mij aan! <<

 3. 1 maand Warrior Skillz programma voor de jeugd >>Ja, ik meld mijn kind aan! <<


*Voorwaarden:

 • 1 maand onbeperkt toegang tot groepslessen voor volwassenen of kidslessen.
 • Uitsluitend beschikbaar voor nieuwe leden.
 • Na de proefmaand wordt deze automatisch omgezet naar een 12-maanden onbeperkt abonnement. Als je dit niet wenst, dien je binnen de proefmaand een e-mail te sturen naar info@warrioracademy.nl. Als er geen bericht wordt gestuurd, wordt het abonnement automatisch verlengd voor 12 maanden.
 • Het maandbedrag zal hetzelfde zijn als de proefmaand en je kan onbeperkt meedoen.
 • Geen inschrijfgeld (12,50)
 • Maximaal 20 nieuwe deelnemers die van de aanbieding gebruik kunnen maken


Dit is jouw kans om te ervaren wat Warrior Academy te bieden heeft en deel uit te maken van onze community van gemotiveerde sporters!

Om gebruik te maken van deze aanbieding, meld je nu aan via bovenstaande link.6) Tijdens de volgende feestdagen zijn we gesloten:

 • Goede Vrijdag: vrijdag 29 maart 2024.
 • Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 31 maart en maandag 1 april 2024.
 • Koningsdag 27 april 2024
 • Hemelvaartsdag, 9 mei 2024.
 • Pinksteren 19 en 20 mei 2024.


7) Aanpassing rooster

Als gevolg van de recente reorganisatie binnen Warrior Academy, zijn er enkele wijzigingen aangebracht in het huidige rooster. Deze aanpassingen zijn bedoeld om onze dienstverlening te verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze leden.


Almere:

 • Esli zal terugkeren op de zaterdagen in Almere, Yardo zal de woensdagen en donderdagen blijven verzorgen. Yardo zal zich ook richten op het verzorgen van privétrainingen en workshops; bij interesse kun je ons een e-mail sturen. info@warrioracademy.nl 
 • Mike zal vanaf nu de trainingen op maandagen in Almere verzorgen.
 • De woensdagen zullen niet langer gereserveerd zijn voor de Fightersclass, maar zullen in plaats daarvan gevuld worden met Fitness Kickboxing. De Fightersclass wordt samengevoegd met de Teenz.
 • Op dinsdagochtenden wordt er een Fitness Kickboxing les toegevoegd van 9:00 tot 10:00 uur, terwijl de avondles van 20:00 tot 21:00 uur zal vervallen.
 • Daarnaast zal de Sterk en Vitaal training voor 50-plussers op maandag, woensdag en vrijdag worden toegevoegd aan het rooster. (ochtenden 10.15-11.15uur)


Lelystad:

 • Francisco zal verantwoordelijk zijn voor de ochtendtrainingen in Lelystad op dinsdagen en vrijdagen, met een focus op Fitness Kickboxing en Sterk en Vitaal training voor 50-plussers.


Deze aanpassingen zijn bedoeld om ons aanbod te optimaliseren en een nog betere ervaring te bieden aan al onze leden. We hopen dat deze wijzigingen goed ontvangen worden en dat ze bijdragen aan jullie sportieve ontwikkeling en plezier bij ons. Mochten er vragen zijn over deze aanpassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fijne maand en mocht je ergens hulp bij nodig hebben en wij kunnen hierbij helpen laat het graag laat weten. Email: info@warrioracademy.nl


Warme Warrior Groet,

Team Warrior Academy Nederland
www.warrioracademy.nl

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie