BEN JE ENTHOUSIAST EN WIL JE METEEN INSCHRIJVEN?


100% Uitproberen (Probeer het 4 weken uit!)

Wij zijn ervan overtuigd van de kwaliteit van ons programma’s en daarom geven wij een unieke garantie.
Na inschrijving zijn de eerste 4 weken op proef (hier betaal je wel voor) en in deze periode kunnen wij en u beoordelen of onze programma’s bij u (of uw kind) aansluit.

Wanneer ons programma om een of andere redenen binnen 4 weken niets is dan kunt u het gewoon stopzetten. Veel eerlijker dan dit zal het niet worden, u loopt dus geen enkel risico.

Ben je enthousiast en wil je je meteen inschrijven? Wij werken samen met EPASS en hun app. Met de leden app kun je eenvoudig het lesrooster bekijken, aanmelden voor activiteiten, persoonlijke berichten en notificaties ontvangen, het persoonlijke profiel bewerken en abonnementen, en andere producten kopen in de shop. Je meldt je eenmalig aan en je bent en blijft op de hoogte van de activiteiten van Warrior Academy!

Stappenplan inschrijven:

STAP 1:

Gebruik bij het boeken van het pakket graag de naam van de deelnemer.

Kijk welk pakket de voorkeur heeft en maak graag direct de eerste betaling over om het rekeningnummer ter controleren/bevestigen en het abonnement meteen te activeren.

Bestel graag ook de bijbehorende trainingsbenodigdheden – Minimaal benodigd om mee te doen (vereist)
*Trainingsbenodigdheden zijn verplicht in verband met hygiëne, veiligheid en uniformiteit.


STAP 2:
BELANGRIJK: Lever het inschrijfchecklist (ook verkrijgbaar bij de trainer) in bij de trainer als ‘bewijs’ dat je het abonnement geactiveerd hebt en de materialen betaald hebt. Dan kan degene die deelneemt meedoen en krijgt hij/zij direct de aangeschafte materialen passen en in ontvangst nemen. (mits op voorraad ;-))

STAP 3:

Binnen 24 uur na het inschrijven krijg je automatisch van ons een ‘Welkom email’ waarin alles wat je hebt aangeschaft nogmaals op een rijtje staat en daarbij je inlog gegevens van ons ledenreserveringssysteem ‘EPASS-Online’. In het EPASS-Online systeem kan je jouw gegevens inzien en kan meteen je eerste trainingen inplannen.

EPASS-Online App kan je vinden onder ”Mijn Club App”:
Met deze App kun je:
– betalingen aan de kassa opvragen en uitvoeren.
– je persoonlijke trainingsschema inzien.
– groepslessen reserveren.
– en nog veel meer!

Aan de slag:

1. Download de app “Mijn Club app”

Deze is beschikbaar voor Android en Apple

Voor IOS: https://apps.apple.com/nl/app/mijn-club/id1491920652

Voor Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.europewebcompany.mijnclubapp&hl=nl

Selecteer en reserveer meteen een aantal trainingsdagen in je EPASS account en kom naar je eerste ‘officiële’ training  en laat je BESTE INZET zien en dan helpen wij bij de rest ?

Graag tot in een van de trainingen!

Youri Swart namens het WarriorTeam
info@warrioracademy.nl

BONUS STAP: Nodig je Vrienden, kennissen of familieleden uit om ook mee te trainen!
Mocht je bevriende mensen mee willen nemen, heb ik hieronder al een tekstje voor je gemaakt die je naar je vrienden kunt sturen via e-mail, Facebook bericht of Instagram DM:

Wij gaan trainen bij Warrior Academy, superveel zin in!

Heb je zin om met ons mee te gaan? Leuk om samen te leren, inzichten met elkaar te delen en nieuwe mensen ontmoeten. Laat het me maar weten of je mee wil of meld je aan via www.warrioracademy.nl

Mocht jij je aanmelden en inschrijven dan krijg jij en ik beide een maand training cadeau 🙂

 

Nadat jullie beiden zijn ingeschreven stuur je ons een email info@warrioracademy.nl zodat wij de tweede maand op gratis kunnen zetten in je EPASS account.

RICHTLIJNEN LIDMAATSCHAP

De betaling van de contributie geschiedt middels een automatische incasso. U geeft na ondertekening van een machtigingsformulier toestemming aan Warrior Academy/MASA Europe, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om het bedrag van uw rekening af te schrijven. Genoemde automatische incasso’s worden uitgevoerd conform de betreffende overeenkomsten die u met Warrior Academy/MASA Europe heeft afgesloten.

-Inschrijven bij Warrior Academy kan via de link op de website www.warrioracademy.nl/inschrijfformulier . Je krijgt dan een EPASS account.

-Leden betalen contributie om lid te zijn van Warrior Academy. Omdat men lid is van Warrior Academy mag men meedoen aan de lessen en activiteiten van Warrior Academy.

-De betalingen van contributie gaan per automatische incasso waarvoor gebruikt wordt gemaakt van de applicatie EPASS en MOLLIE.

-De lengte van het lidmaatschap is 7, 12, of 24 maanden en wordt automatisch verlengd met één maand. (het lidmaatschap kan tussentijds niet stopgezet worden.)

-De opzegtermijn is één maand voor de eerste dag van de nieuwe maand. (na de lengte van het lidmaatschap)

-Je kan je lidmaatschap eenvoudig opzeggen via www.warrioracademy.nl/opzeggen

-Het tijdelijk stopzetten zetten van een lidmaatschap kan alleen na overlegging van een medische verklaring e.a.

-Tijdens de zomermaanden juli en augustus worden er lessen en openingstijden aangeboden volgens het zomerrooster.

-Warrior Academy is gesloten op alle officiële Nederlandse feestdagen tenzij anders aangegeven.

-Tijdens de kleine schoolvakanties worden er geen lessen gegeven en hierin hebben we al reeds rekening gehouden in het abonnementsbedrag. (tenzij anders aangegeven)

Mail onze administratie wanneer en nog vragen zijn info@warrioracademy.nl