Warrior Leadership Programma® “Building Champions for Life” – The Next Level In Your Journey Starts Here…

De kinderen van vandaag staan voor veel uitdagingen in hun leven. Om kinderen te vromen naar effectieve leiders met sterke waarden is nog nooit zo moeilijk geweest.

Ons Warrior Leiderschapsprogramma zal een belangrijk onderdeel worden in hun ontwikkeling en het leren van belangrijke vaardigheden op de mat maar ook in het echte leven.

Warrior Leadership Programma


Warrior Leadership Programma®
In dit programma leren we de kinderen en tieners (8+ jaar) leiderschapsvaardigheden zodat ze in staat zijn om met zelfvertrouwen voor een groep te spreken maar ook mensen (een groep) te kunnen sturen in hetgeen wat ze willen dat er gedaan wordt. (lesgeven)

In ons leiderschapsprogramma zullen we deze vaardigheden ontwikkelen doormiddel van instructie, voorbeelden en mogelijkheden om dit te oefenen in het ECHT zodat ze eraan gewend raken en ze zonder stress te bezorgen.

Het vermogen om comfortabel voor een groep te spreken is van enorme waarde waar je kind in zijn of haar toekomstige carrière profijt van zal hebben!

Daarbij zijn ze in staat om anderen succesvol te motiveren en te inspireren om meer uit zichzelf te halen.

Ze durven verantwoordelijkheid te dragen en leiding te nemen.

Goede communicatie is de sleutel tot succes dat is hetgeen waarin we met ons leiderschapsprogramma je kind in zullen helpen om dit te ontwikkelen. Zowel verbale communicatie als non verbale communicatie.

Dit programma is een AANVULLING op ons Warrior Skillz®  programma, het leiderschapsprogramma is de NEXT LEVEL en is uniek in Nederland.

Het is daarom ook niet voor iedereen en om de vaardigheden te ontwikkelen zal er tijd, energie maar ook geld geïnvesteerd moeten worden door door de leerlingen en hun ouders.

 1. Meer Zelfvertrouwen:
  Door deel uit te maken van het leiderschapsteam zullen kinderen hun zelfvertrouwen zien groeien. Ze zullen de kans krijgen om anderen te helpen en te begeleiden, wat hun geloof in hun eigen capaciteiten zal versterken.

 2. Leren Voor een Groep te Staan en te Spreken:
  Het leiderschapsteam biedt kinderen de mogelijkheid om voor een groep te staan en te spreken. Dit is een waardevolle vaardigheid die hen in staat zal stellen om in verschillende situaties effectief te communiceren.
 3. Leiderschapsvaardigheden Op een Spelende Wijze Aanleren:
  Het programma biedt een speelse en praktische benadering van het aanleren van leiderschapsvaardigheden. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen terwijl ze deze belangrijke vaardigheden ontwikkelen.
 4. Betere Focus / Concentratie:
  Als lid van het leiderschapsteam zullen kinderen hun focus en concentratie verbeteren, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en ondersteunen van anderen. Dit zal zich niet alleen vertalen naar hun leiderschapsrol, maar ook naar andere aspecten van hun leven.
 5. Beter Communiceren:
  Door samen te werken met zowel nieuwe als ervaren leerlingen, zullen kinderen hun communicatievaardigheden aanscherpen. Ze leren effectief luisteren, duidelijk spreken en begrijpen hoe ze anderen het beste kunnen ondersteunen.
 6. Betere Oogcontact:
  Het leiderschapsteam zal kinderen aanmoedigen om beter oogcontact te maken, wat een essentiële sociale vaardigheid is. Dit draagt bij aan hun vermogen om vertrouwen en verbinding met anderen op te bouwen.
 7. Rolmodel voor Een Ander:
  Als leden van het leiderschapsteam zullen kinderen dienen als rolmodellen voor nieuwe leerlingen. Dit geeft hen de kans om positieve invloed uit te oefenen en anderen te inspireren.
 8. Oplossingsgericht Denken en Handelen:
  Bij het ondersteunen van nieuwe leerlingen zullen kinderen leren om oplossingsgericht te denken en te handelen. Ze zullen leren om problemen te analyseren en effectieve strategieën te ontwikkelen om deze aan te pakken.
 9. Versterkte Probleemoplossende Capaciteiten:
  Door te werken met verschillende persoonlijkheden en situaties zullen kinderen hun vermogen om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan aanscherpen. Ze zullen leren creatieve oplossingen te bedenken, conflicten op te lossen en flexibel te zijn in het vinden van antwoorden op diverse situaties.
 10. Zelfreflectie en Persoonlijke Groei:
  Als onderdeel van het leiderschapsteam worden kinderen aangemoedigd om regelmatig zelfreflectie toe te passen. Ze zullen hun sterke punten en gebieden voor verbetering identificeren, wat leidt tot voortdurende persoonlijke groei. Deze gewoonte van zelfreflectie kan hen helpen hun doelen te bereiken en een positieve mindset te behouden.

 

Het Doel

We helpen kinderen om goede leiders te worden. Dat betekent dat ze leren hoe ze goed kunnen praten met anderen, samenwerken, begrijpen hoe anderen zich voelen en problemen kunnen oplossen. We gaan leuke dingen doen en spelenderwijs vaardigheden ontwikkelen waarvan je veel leert. Je leert zelfvertrouwen te hebben, anderen te motiveren en te helpen in verschillende situaties. We gaan ook praten over belangrijke dingen zoals eerlijk zijn, anderen respecteren en goed voor anderen en de wereld zorgen.

 

👑 WORD EEN WARRIOR IN LEIDEN 👑

Bij dit programma draait het om twee dingen. Eén: nieuwe kids een toffe start geven. Twee: van die kids echte bazen maken. Dat betekent mega veel zelfvertrouwen!

Het doel van het leiderschapsprogramma is tweeledig: Nieuw leerlingen in het Warrior Skillz programma helpen en ondersteunen terwijl ze tegelijkertijd leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

Dit is een Win-Win senario.

Nieuwe leerlingen zijn over het algemeen nerveus en terughoudend wanneer ze beginnen met trainen bij onze academy. Dit maakt het een unieke omgeving omdat veel nieuw leerlingen een sterk verlangen voelen om zo snel mogelijk in te groep te passen.

De leerlingen in het leiderschapsteam zullen hierin een cruciale rol vervullen om de nieuwe leerlingen te helpen met de basisinstructies, vriendschappen en begeleiding welke ze nodig zullen hebben.

 

🚀 OP WEG NAAR DE TOP 🚀

Droomt jouw kind ervan een superleider te zijn? Dan is dit hét moment om die droom te starten. Met ons programma leren ze skills voor het leven, op de mat en daarbuiten.

🌎 VAN DOJO NAAR DE ECHTE WERELD 🌎

Hier leren ze niet alleen supertoffe moves, maar ook hoe ze in het gewone leven kunnen knallen. Dat is pas echt cool!

Geef jouw kid de kans om te shinen als een zelfverzekerde, gave leider. Let’s go!

Dit is wat wij onder andere gaan doen:

Binnen ons programma zullen we een reeks activiteiten aanbieden die gericht zijn op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

 1. Interactieve Spel- en Beweegvormen:
  We zullen boeiende spel- en beweegvormen gebruiken om leiderschapsvaardigheden te bevorderen. Door actief deel te nemen, zullen de deelnemers een dieper begrip ontwikkelen van belangrijke leiderschapsprincipes.
 2. Groepsgesprekken:
  Interactieve groepsgesprekken zullen een platform bieden voor het bespreken van leiderschapsthema’s, het delen van inzichten en het bevorderen van een gezamenlijk begrip van effectief leiderschap.
 3. Rollenspellen:
  Door middel van rollenspellen zullen deelnemers de kans krijgen om leiderschapsdynamieken na te bootsen en te verkennen. Dit helpt bij het ontwikkelen van communicatievaardigheden, besluitvorming en het begrijpen van diverse perspectieven.
 4. Zelfverdediging:
  We zullen tijdens de trainingssessies uiteraard ook  zelfverdediging behandelen op een proportionele en veilige manier. Dit helpt deelnemers om zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen, wat essentieel is voor leiderschapssituaties.
 5. Momenten van (zelf-)reflectie:
  We zullen tijd inplannen voor reflectie, zowel individueel als binnen de groep. Dit helpt deelnemers om bewust te worden van hun sterke punten, groeigebieden en persoonlijke leiderschapsstijl.
 6. Spreken voor een Groep:
  Deelnemers zullen de gelegenheid krijgen om hun presentatievaardigheden te oefenen door voor de groep te spreken. Dit helpt hen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en overtuigingskracht.
 7. Praktische Toepassing van Leiderschapsvaardigheden:
  We zullen ons richten op het aanleren van praktische leiderschapsvaardigheden die direct kunnen worden toegepast in diverse situaties. Dit omvat communicatie, samenwerking, besluitvorming en probleemoplossing.

Kortom, ons programma is ontworpen om deelnemers actief te betrekken en hen te helpen bij het ontwikkelen van essentiële leiderschapsvaardigheden die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen.

Tieners

Resultaten:

 • 12 maanden leiderschapstraining
 • Zijn in staat om goed te communiceren.
 • Kunnen met zelfvertrouwen voor een groep spreken.
 • Zijn in staat om een groep te motiveren en leiding te nemen.
 • Meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden verworven om oplossingsgericht te denken en te handelen.
 • Kunnen hun eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.
 • Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing
 • Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik en jezelf op proportionele wijze kunnen verweren.

Voor wie?

 • Leeftijd vanaf 8 jaar en ouder
 • Uitsluitend toegang na selectieprocedure
 • Investering: 12 maanden x 67,00 euro per maand, incl. werkboek en materialen en onbeperkt trainen in het Warrior Skillz Programma (t.w.v. 54 euro per maand)*bestaand abonnement wordt gestopt en het wordt overgegaan naar een leiderschapsabonnement

Ouderinformatie

Jouw kind ook in ons leiderschapsteam?
Dit team is een groep van zeer gemotiveerde kinderen en tieners die wij begeleiden in het bereiken van hun zwarte band en hoger. Naast het normale Warrior Skillz® programma heeft het Leiderschapsteam de volgende voordelen:

 • Leiderschap Trainingen onder leiding van Youri Swart (oprichter en eigenaar Warrior Academy Nederland) 
  Je kind leert diverse belangrijke ‘geheimen’ en vaardigheden van overtuigingskracht, leiderschap en succes. In de trainingen zullen wij je kind optimaal gaan voorbereiden voor succes in school, in hun loopbaan en in hun verdere leven. (Youri zal 2 x per maand de leiderschapstraining verzorgen)

 • Elke week leiderschapstraining op de woensdagen van 17.40-19.00 uur in Almere
  Wij zullen in het eerste deel aan de leiderschapsvaardigheden gaan werken (17.40-18.10uur) en het andere deel zullen wij het geavanceerde Warrior Skillz® training gaan geven. (18.10-19.00uur tijdens de tienertraining)
 • Leiderschapsvaardigheden uitvoeren in de praktijk d.m.v. het assisteren van de instructeur
  Je kind zal daadwerkelijk de leiderschapsvaardigheden implementeren en verfijnen in de praktijk door de trainer/coach te gaan assisteren in een groep met daarin de jongere kinderen (3/4 jarige en of 5/6 jarige). Je kind zal toegewezen worden om te helpen bij een trainingsgroep waarbij de trainer/coach je kind hierin zal begeleiden.
 • Speciale Kleding / Batches voor Leiderschapsteam – Voor degene die hebben toegezegd om hun inzet en succes voor leiderschap te gaan ontwikkelen mogen deze batches/ kleding met trots gaan dragen.

 

Leiderschapsteam Criteria:

Het leiderschapsteam staat open voor kinderen van 8 jaar en ouder. Om aan de criteria te voldoen dient de student minimaal aan de volgende eisen te voldoen:

 1. Traint mee of is van plan mee te doen met ons reguliere Warrior Skillz Programma
 1. Wordt aanbevolen door zijn/haar ouder (gebaseerd op goede houding, gedrag en oprechte inspanning thuis en op school ).
 1. Zal veel aanwezig in de trainingen. (mist niet meer dan 1 training in de maand)
 1. Demonstreert positief gedrag thuis en op school, welke bevestigt zijn door de ouders en schoolleraar.
 2. Is bereid om minstens een keer per week te helpen met een reguliere les om het geleerde in de praktijk te brengen.
 3. Geeft het goede voorbeeld binnen en buiten de Academy.
 4. Is altijd respectvol thuis en op school.
 5.  Haalt goede cijfers op school (of werkt hieraan om dit op korte termijn te verbeteren)
 1. Het onderstaand formulier is volledig en met waarheid ingevuld en beoordeeld door Youri Swart i.s.m. het trainersteam.

 

Vul dit aanvraagformulier graag in als je kind in aanmerking wilt komen voor het leiderschapsteam.

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

HOE KAN IK MIJN KIND AANMELDEN?

 1. Aanmelden: Je klikt op de link ‘Ja, ik wil meedoen met de selectieprocedure’ en vult alle gegevens zoveel mogelijk in. We nemen contact met je op en bespreken of je kind kan meedoen of (nog) niet.
 2. Eerste keer meedoen: Tijdens de eerste sessie maak je kennis met Youri die jullie zal gaan begeleiden in het programma en stellen we doelen om aan te werken. Tijdens de eerste sessie gaan we:
  1. Kennismaken
  2. Doelen stellen
  3. Doet je kind zijn/haar eerste trainingssessie met het team
  4. Plannen we de groepstrainingen en de dag waarin je kind wekelijks zal gaan assisteren
 3. De wekelijkse groepsbijeenkomsten: Je kind oefent met zijn doelen (vaardigheden) door (rollen)spellen, opdrachten, oefeningen, werkbladen, etc. We doen de bijeenkomsten 1 x per week op de woensdagen van 17.40-18.10 uur en doet mee met de Warrior training van 18.10-19.00uur in de vestiging van Warrior Academy Almere (Slufterplantsoen 10).

BONUS 1:
Warrior Leadership Programma® Opleidingsmap 

Werkmap met opdrachten om ze te helpen in hun leiderschapsvaardigheden.

BONUS 2:
Een Warrior Leadership T-shirt met je eigen naam erop.
Uitsluitend te dragen door deelnemers in ons leiderschapsprogramma.

BONUS 3:
Ouders krijgen toegang tot onze Warrior Skillz Leadership Community.
Stel je vragen en connect met andere ouders in onze groep voor positief gelijk gestemde ouders.

Inclusief:
12 maanden lang onbeperkt Trainingsbijeenkomsten op een van onze trainingslocaties (t.w.v. €54,00 per maand).
Je kan kiezen uit Almere, Amersfoort en Lelystad!

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie