Warrior Leadership Programma® “Building Champions for Life” – The Next Level In Your Journey Starts Here…

De jongeren van vandaag staan voor veel uitdagingen in hun leven. Om jongeren te vromen naar effectieve leiders met sterke waarden is nog nooit zo moeilijk geweest.

Ons Warrior Leiderschapsprogramma zal een belangrijk onderdeel worden in hun ontwikkeling en het leren van belangrijke vaardigheden op de mat maar ook in het echte leven.

Warrior Leadership Programma


Warrior Leadership Programma®
In dit programma leren we de kinderen en tieners leiderschapsvaardigheden zodat ze in staat zijn om met zelfvertrouwen voor een groep te spreken maar ook mensen (een groep) te kunnen sturen in hetgeen wat ze willen dat er gedaan wordt. (lesgeven)

In ons leiderschapsprogramma zullen we deze vaardigheden ontwikkelen doormiddel van instructie, voorbeelden en mogelijkheden om dit te oefenen in het ECHT zodat ze eraan gewend raken en ze zonder stress te bezorgen. 

Het vermogen om comfortabel voor een groep te spreken is van enorme waarde waar je kind in zijn of haar toekomstige carrière profijt van zal hebben!

Daarbij zijn ze in staat om anderen succesvol te motiveren en te inspireren om meer uit zichzelf te halen.

Ze durven verantwoordelijkheid te dragen en leiding te nemen.

Goede communicatie is de sleutel tot succes dat is hetgeen waarin we met ons leiderschapsprogramma je kind in zullen helpen om dit te ontwikkelen. Zowel verbale communicatie als non verbale communicatie.

Dit programma is een AANVULLING op ons Warrior Skillz®  programma, het leiderschapsprogramma is de NEXT LEVEL en is uniek in Nederland.

Het is daarom ook niet voor iedereen en om de vaardigheden te ontwikkelen zal er tijd, energie maar ook geld geïnvesteerd moeten worden door door de leerlingen en hun ouders.

Het Doel

Het doel van het leiderschapsprogramma is tweeledig: Nieuw leerlingen helpen en ondersteunen terwijl ze tegelijkertijd leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

Dit is een Win-Win senario.

Nieuwe leerlingen zijn over het algemeen nerveus en terughoudend wanneer ze beginnen met trainen bij onze academy. Dit maakt het een unieke omgeving omdat veel nieuw leerlingen een sterk verlangen voelen om zo snel mogelijk in te groep te passen.

De leerlingen in het leiderschapsteam zullen hierin een cruciale rol vervullen om de nieuwe leerlingen te helpen met de basisinstructies, vriendschappen en begeleiding welke ze nodig zullen hebben.

Voor de huidige leerlingen die de wens hebben om een leider in en buiten de mat te worden is dit de eerste stap om dat doel te bereiken.

Out of the dojo and into the world

 

 •  – Meer zelfvertrouwen
 •  – Leren voor een groep te staan en te spreken
 •  – Leiderschap vaardigheden op een spelende wijze aanleren
 •  – Betere focus / concentratie
 •  – Beter communiceren
 •  – Betere oogcontact
 •  – Rolmodel voor een ander
 •  – Oplossingsgericht denken en handelen

Dit is wat wij onder andere gaan doen:

 • Spel- en beweegvormen waarbij we leiderschapsvaardigheden zullen stimuleren. We zullen vooral veel gaan doen!
 • Groepsgesprekken
 • Rollenspellen
 • Zelfverdediging (proportioneel)
 • (Zelf-)reflectiemomenten
 • Leren om voor een groep te staan en te spreken.
 • Praktische leiderschapsvaardigheden welke ze direct kunnen toepassen
Tieners

Resultaten:

 • 12 maanden leiderschapstraining
 • Zijn in staat om goed te communiceren.
 • Kunnen met zelfvertrouwen voor een groep spreken.
 • Zijn in staat om een groep te motiveren en leiding te nemen.
 • Meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden verworven om oplossingsgericht te denken en te handelen.
 • Kunnen hun eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.
 • Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing
 • Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik en jezelf op proportionele wijze kunnen verweren.
 • Bij succes ontvangen de kinderen een certificaat.

Voor wie?

 • Leeftijd vanaf 8 jaar en ouder
 • Uitsluitend toegang na selectieprocedure
 • Investering: 12 maanden x 75,00 euro per maand, incl. werkboek en materialen en onbeperkt trainen in het Warrior Skillz Programma (t.w.v. 54 euro per maand)

  *bestaand abonnement wordt gestopt en het wordt overgegaan naar een leiderschapsabonnement

Ouderinformatie

Jouw kind ook in ons leiderschapsteam?
Dit team is een groep van zeer gemotiveerde kinderen en tieners die wij begeleiden in het bereiken van hun zwarte band en hoger. Naast het normale Warrior Skillz® programma heeft het Leiderschapsteam de volgende voordelen:

 • Leiderschap Trainingen onder leiding van Youri Swart – Uw kind leert diverse belangrijke ‘geheimen’ en vaardigheden van overtuigingskracht, leiderschap en succes. In de trainingen zullen wij uw kind optimaal gaan voorbereiden voor succes in school, in hun loopbaan en in hun verdere leven. (Youri zal 2 x per maand de leiderschapstraining verzorgen)
 • Elke week leiderschapstraining op de dinsdagen van 17.15-18.15 uur in Almere–Wij zullen in deze 60 minuten een deel aan de leiderschapsvaardigheden gaan werken en het andere deel zullen wij het geavanceerde Warrior Skillz® training (Paarse Band en hoger) gaan geven. 
 • Leiderschapsvaardigheden uitvoeren in de praktijk d.m.v. het assisteren van de instructeur –Uw kind zal daadwerkelijk de leiderschapsvaardigheden implementeren en verfijnen in de praktijk door de instructeur te gaan assisteren in de groep. Uw kind zal toegewezen worden om te helpen bij een trainingsgroep waarbij de instructeur uw kind hierin zal begeleiden.
 • Speciale Kleding / Batches voor Leiderschapsteam – Voor degene die hebben toegezegd om hun inzet en succes voor leiderschap te gaan ontwikkelen mogen deze batches/ kleding met trots gaan dragen.

 

Leiderschapsteam Criteria:

Het leiderschapsteam staat open voor kinderen van 8 jaar en ouder. Om aan de criteria te voldoen dient de student minimaal aan de volgende eisen te voldoen:

 1. Aantal weken meegedaan in ons reguliere Warrior Skillz Programma
 1. Wordt aanbevolen door zijn/haar instructeur (gebaseerd op goede houding, gedrag en oprechte inspanning in de lessen )
 1. Is veel aanwezig in de trainingen. (mist niet meer dan 1 training in de maand)
 1. Demonstreert positief gedrag thuis en op school, welke bevestigt zijn door de ouders en schoolleraar.
 2. Is bereid om minstens een keer per week te helpen met een reguliere les om het geleerde in de praktijk te brengen.
 3. Geeft het goede voorbeeld binnen en buiten de Academy.
 4. Is altijd respectvol thuis en op school.
 5.  Haalt goede cijfers op school (verificatie vereist)
 1. Het onderstaand formulier is volledig en met waarheid ingevuld en beoordeeld door de instructeur en hoofdinstructeur Youri Swart

 

Vul dit aanvraagformulier graag in als uw kind in aanmerking wilt komen voor het leiderschapsteam.

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

HOE KAN IK MIJN KIND AANMELDEN?

 1. Aanmelden: Je klikt op de link ‘Ja, ik wil meedoen met de selectieprocedure’ en vult alle gegevens zoveel mogelijk in. We nemen contact met je op en bespreken of je kind kan meedoen of (nog) niet.
 2. Eerste Kick-off: Tijdens de eerste kick-off sessie maak je kennis met Youri die jullie zal gaan begeleiden in het programma en stellen we doelen om aan te werken. Tijdens de eerste kick-off gaan we:
  1. Kennismaken
  2. Doelen stellen
  3. Doet je kind zijn/haar eerste trainingssessie met het team
  4. Plannen we de groepstrainingen en de dag waarin je kind wekelijks zal gaan assisteren
 3. De wekelijkse groepsbijeenkomsten: Je kind oefent met zijn doelen (vaardigheden) door (rollen)spellen, opdrachten, oefeningen, werkbladen, etc. We doen de bijeenkomsten 1 x per week op de dinsdagen van 17.15-18.15uur in de middenruimte (podium) in de vestiging van Warrior Academy Almere (Slufterplantsoen 10).

BONUS 1:
Warrior Leadership Programma® Opleidingsmap 

De werkmap krijg je in ontvangst bij je eerste kick-off sessie!

BONUS 2:
Een Warrior Leadership T-shirt met je eigen naam erop.
Uitsluitend te dragen door deelnemers in ons leiderschapsprogramma.

BONUS 3:
Ouders krijgen toegang tot onze Warrior Skillz Leadership Community.
Stel je vragen en connect met andere ouders in onze groep voor positief gelijk gestemde ouders.

Inclusief:
12 maanden lang onbeperkt Trainingsbijeenkomsten op een van onze trainingslocaties (t.w.v. €54,00 per maand).
Je kan kiezen uit Almere, Blaricum, Amersfoort en Lelystad!

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande link :