Het Warrior Skillz® programma is een persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheidsprogramma. Het is een unieke combinatie van veelzijdig bewegen (atletisch vermogen), diverse zelfverdedigingssystemen, coaching-, pedagogische en karakter ontwikkeling methodieken.

Het doel is om elk kind in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar zich ‘in hun kracht te laten staan’ en hierdoor succes verkrijgen die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen. Onze trainingen is een ontmoetingsplaats waar positieve gelijkgestemde kinderen (en ouders) bij elkaar komen om elkaar naar een hoger niveau te brengen.

In het Warrior Skillz® programma leren wij uw kind onder andere:

 • Zelfverdediging (het allerbeste uit het Judo, Karate, Tae kwon-do, Braziliaans Jiu Jitsu, Kung Fu, PDR SPEAR en andere )
 • Zelfbeheersing (agressieregulatie, omgaan met boosheid)
 • Flexibiliteit (het leren vallen etc.)
 • Levenslessen (zoals onder andere: doelen stellen, respect, (zelf-)discipline, houding, vertrouwen, focus, teamwork, goede manieren, doorzettingsvermogen )
 • Zelfreflectie
 • Motorische bewegingsoefeningen (coördinatie)
 • Zelfvertrouwen
 • Ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden
 • Assertief (o.a. herkennen van grenzen en grenzen aangeven)
 • Eigen bewustzijn en zelfontplooiing
 • Heel veel plezier!

Wij willen het beste uit ieder kind halen en doen dit met een zeer professioneel team van coaches / instructeurs wereldwijd met zeer veel plezier!

Let op: Tijdens onze trainingen zul je hard moeten werken om iets voor elkaar te krijgen (‘de Warrior spirit’) en er wordt een positieve houding verwacht.

Instructeurs

De Instructeurs die uw kinderen begeleiden in hun reis door het Warrior Skillz® programma zijn allemaal opgeleid door warrioracademy.nl. Ze zijn ook allemaal gecertificeerd met het Eerste Hulp voor Kinderen certificaat. En daarnaast hebben we diverse trainers die opgeleid zijn in het Rots en Water programma.

Trainingslocaties in Nederland (Klik op link):

Wil je een Gratis Proefles Reserveren? Dat kan hier: 

 1. Kijk hieronder in onze online agenda naar een beschikbare datum.
 2. Klik op de desgewenst dag en klik op ‘GRATIS PROEFLES’, na reservering krijg je een automatische bevestigingsmail (wel je account activeren, zie email)
 3. Na de bevestiging kan je je gymkleding aandoen, handen schoon en een goed humeur mee 😉
 4. We zullen we voor je klaar staan….Aan de slag!*Ouders mogen de eerste 10 minuten meekijken, mits de training niet verstoord wordt.

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)