Warrior Skillz® 7 t/m 9 jaar

”Ouders en kinderen in Nederland en België zijn enthousiast over ons leuke, veilige en waardevolle Warrior Skillz 7 t/m 9 jaar Programma!”

Wij helpen je kind om zijn/haar zelfvertrouwen te vergroten en zelfdiscipline en respect te ontwikkelen!

Warrior skillz 7 t/m 9 jaar


Warrior skillz® Programma
Wij geven in diverse steden in Nederland ons succesvolle ‘Warrior Skillz® programma welke speciaal ontworpen is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar.

Het Warrior Skillz® programma is een persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheidsprogramma. Het is een unieke combinatie van veelzijdig bewegen (atletisch vermogen), diverse zelfverdedigingssystemen, coaching-, pedagogische en karakter ontwikkeling methodieken.

In dit programma hebben wij de fase van hun ontwikkeling meegenomen waardoor ze vermaakt blijven en tegelijkertijd succesvolle vaardigheden ontwikkelen.

Focus op de algehele ontwikkeling van jouw kind!

Het Warrior Skillz programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor de jeugd. Het programma onderscheid zich doordat we het kind holistisch benaderen, dit wil zeggen dat we de algehele ontwikkeling van jouw kind vooropstellen.

We kijken naar jouw kind in zijn totaliteit:

 • – Fysiek
 • – Mentaal
 • – Emotioneel
 • – Sociaal

fysiek:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
De grove motoriek is al wat verder ontwikkeld, maar doordat de fijne motorische vaardigheden nog niet helemaal ontwikkeld zijn, is een goede techniek er nog niet helemaal. Hierdoor zijn bepaalde bewegingen nog steeds een beetje slordig.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Kinderen van 7 t/m 9 jaar worstelen nog met hun fijne motoriek, wanneer ze blokken, stoten, trappen, etc. Lenigheid is er vaak nog niet.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

Doelen zijn het ontwikkelen van een goede techniek in blokken, stoten en trappen, waarbij ze tegelijkertijd snelheid en kracht gebruiken. Daarnaast ligt de focus op het ontwikkelen van behendigheid en op mobiliteit en lenigheid tijdens het stretchen en bewegen.

Tieners

Mentaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Kinderen van 7-9 kunnen zich soms nog moeilijk concentreren wanneer ze worden afgeleid.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Het verliezen van hun focus wanneer en ”interessantere” dingen om hen heen gebeuren gebeurt geregeld. Hier zijn ze over het algemeen goed op aan te spreken.
 • Ze vergeten vaak simpele commando’s, omdat ze dingen proberen te ‘overdenken’ (ze zitten veel in hun hoofd).


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Doelstellingen voor kinderen van 7 -9 jaar zijn dat ze leren zich te concentreren door zich op een taak te focussen, terwijl ze worden afgeleid.
 • Dat ze kunnen doorzetten wanneer het in eerste instantie moeilijk lijkt en eenvoudige informatie onthouden zonder teveel erover na te denken.

 

Emotioneel:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Op het gebied van emoties zijn kinderen in deze leeftijdsfase al redelijk stabiel. Ze beginnen echter nu pas te leren hoe ze hun eigen emoties kunnen gebruiken.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Kinderen in deze fase zullen zich inhouden wanneer ze te weinig worden uitgedaagd.
 • Ze zijn zich er ook vaak niet van bewust hoe ze uit hun comfortzone kunnen gaan.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Doelstellingen: Hun intensiteit laten zien bij basis opdrachten. Doorzetten wanneer ze worden uitgedaagd en eigenlijk al willen opgeven.
 • Moed laten zien wanneer ze angsten onder ogen zien en bijvoorbeeld iets nieuws proberen.

Sociaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Ze houden ervan om interactie te hebben met anderen, vooral leeftijdsgenoten. Ze kunnen echter gefrustreerd raken wanneer er dingen niet gaan zoals ze willen.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Ze houden er niet van wanneer er iets oneerlijk is en zullen vastbesloten zijn om degene erop te wijzen en gehoord te worden.
 • Samen een oefening doen, zal op deze leeftijd over het algemeen goed gaan.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Leren dat zij zoveel mogelijk zelfstandig problemen en uitdagingen oplossen, zonder de les te onderbreken.
 • Daarnaast is het een doel dat kinderen de oefeningen uitvoeren zonder constante feedback van de instructeur.

 

Ouderinformatie

GEWELDIGE TRAININGEN VOOR 5 & 6 JARIGEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons programma bieden we een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht. De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, sommige kinderen hebben nog nooit eerder in een groep meegedaan of vinden het nog erg spannend en dat is helemaal prima. Wij zorgen voor onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT ONS PROGRAMMA ZO SPECIAAL?

Onze aanpak is ontstaan door jarenlange ervaring met lesgeven maar ook (bij) scholing, research en samenwerking met andere specialisten in deze fase van ontwikkeling.

Veel trainers uit ons trainersteam doen dit full-time en doen niets anders dan dagelijks met de doelgroep aan de slag te gaan.

Diverse kinderen hebben een hele rits nieuwe vrienden kunnen maken. De ontspannen sfeer tijdens de trainingen bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze trainers hierin.

LEEFTIJDSCATEGORIE

Dit programma is helemaal gericht op kinderen van 5 & 6 jaar. De focus ligt op hun fase van hun ontwikkeling en dit is de kern van het programma.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze trainingen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de deelnemers in een veilige omgeving zorgeloos van hun trainingen kunnen genieten.

Vragen

Mijn kind heeft nog steeds driftbuien en ik maak mij zorgen hoe ze zich op school zal gedragen. Kan jullie programma hierbij helpen?

Ja, dit kan. We leren  de kinderen hoe belangrijk het is om emotionele controle en respect voor anderen. Dit zijn vaardigheden welke ze ook op school zullen gaan helpen.

Zal het Warrior Skillz programma helpen om beter om te gaan met anderen?

Jazeker! Alhoewel het bekend staat dat een soortgelijke training een individuele bezigheid is, leren we de kinderen om te delen, samen te werken in een positieve omgeving (Groei Mindset).

Mijn kind mist belangrijke instructies op school. Kan het programma mijn kind helpen om beter te focussen?

Ja. In onze trainingen leren we de kinderen om rekening te houden met zichzelf en hun omgeving. Ze moeten zich concentreren op opdrachten op de mat wat ze gaan helpen in een betere focus op hun school.

Mijn kind vind het spannend om mee te doen, wat te doen?

Goede vraag! In de leeftijd van 5 & 6 jaar is dit heel normaal en veelal kijken de kinderen de eerste training ‘de kat uit de boom’ dit is helemaal goed en stap voor stap helpen we je kind hierin.

Mijn kind is fysiek onbeheerst en kan zeer destructief zijn. Hoe helpt het het programma hierin?

Warrior Skillz richt zich op hand oog coördinatie, controle en kracht. Terwijl ze de basisbewegingen leren en vervolgens hierin vorderen leren ze hun lichaam te beheersen.

Mijn kind geeft gemakkelijk op als hij /zij gefrustreerd is. Ik wil dat ze doorzettingsvermogen leren. Helpen de trainingen hierin?

Ja. Het is gebruikelijk dat leerlingen meer pogingen doem om een streep of band te verdienen in ons programma. We leren hen dat proberen en doorzetten het belangrijkste is om succesvol te zijn, en volharding loont.

Mijn kind heeft geen respect voor mij en andere. Hoe kan het meedoen dat veranderen?

Respect staat centraal bij alles wat we doen bij ons op de mat. Kinderen die de trainingen doen bij ons moeten hun trainers en mede leerlingen respecteren. Hierdoor merken we dat ze tegelijkertijd hun ouders, leraren, verzorgers, broers en zussen meer gaan respecteren.


Laat je kind meedoen met ons programma en ervaar zelf wat het effect is!

Andere ouders zoals u refereren naar ons

 

 

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie