Jing Wu Kids® Special Warriors

Voor kinderen met autisme, ADHD, PDD-NOS, syndroom van Asperger, MCDD en andere uitdagingen zijn er weinig passende activiteiten. Om nieuw sport- en beweegaanbod te creëren start Jing Wu Kids® Almere met speciale trainingen voor kinderen die in deze kungfualmeredoelgroep passen. Tijdens deze trainingen staat het Jing Wu Kids® programma uiteraard centraal, maar er is ook aandacht voor sociale vaardigheden, zoals omgaan met winst en verlies, samenwerken, elkaar met respect behandelen en de spelregels naleven.

Kleinere Groepen

De trainingen zullen op basis van semi- privé trainingen zijn waarbij de groepsgrote maximaal 6/8 kinderen per groep gegeven zal worden. Hierdoor krijgen ze de aandacht die zij verdienen!

Persoonsgebonden Budget

In deze groep zitten kinderen in die veelal gebruikmaken van een persoonsgebonden budget of gebruikmaken van een rugzakje. Uiteraard is dit niet een must en zijn er ook diverse andere mogelijkheden.

Trainingstijden en locatie

Elke vrijdag:

Gymzaal Het Palet Johan Jonkindstraat 28

Tussen de Vaarten Almere

18.30 – 19.15 Jing Wu

Kids® Special Warriors

Aanmelden:

Wilt u uw kind hieraan meelaten doen of heeft u hierover vragen neem dan graag contact met ons op martialarts4succes@gmail.com (een proeftraining is gratis!)

Vriendelijke groeten,

Team Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap

Jing Wu Kids Almere http://www.jingwukids.com

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie