Kungfu voor Vliegpersoneel in Hong Kong


De Hongkongse luchtvaartmaatschappij Hong Kong Airlines (HKA) heeft al zijn cabinepersoneel uitgenodigd deel te nemen aan een cursus wing chun – een kung fu style die beoefend werd door vechtkunst legendes Bruce Lee en Ip Man, die gekenmerkt wordt door scherpe bewegingen en ‘close-range combat’- om vervelende passagiers de baas te kunnen zijn. Dat meldde The South China Morning Post.

Het moge dan wel niet verplicht zijn, HKA beveelt haar personeel van harte aan de cursus wing chun te doen. Wing Chun is een tak van vechtsport die onder de verzameling kungfu valt en is gericht op vechten met personen in de onmiddellijke nabijheid. Volgens HKA-communicatiemanager Eva Chan vinden er wekelijks drie incidenten met lastige, dan wel dronken passagiers plaats.


Wing chung lerares Katherine Cheung beveelt de sport aan als ideaal voor mensen die in vliegtuigen werken: “Wingchun kan worden gedaan in beperkte ruimtes, zoals een vliegtuig, het is gemakkelijk te leren en je bent dan moeilijk te overmeesteren.”

# Martial Arts Succes Academy

email: martialarts4succes@gmail.com

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl/

Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com/

Blog voor leden
http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com/

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.

——–
Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie