Realistische Zelfverdediging in de Praktijk

Als je Zelfverdediging in een Breder Perspectief bekijkt dan gaat het veel verder dan een trap of een stoop geven, het zijn de dagelijkse dingen waar we tegenaan lopen waar we ons tegen moeten ‘verdedigen’, waar we (denk ik) bijvoorbeeld tegen moeten ‘vechten’ is stilstand:

We houden van gewoontes en we houden eigenlijk niet van verandering, we vinden het wel best, we beperken ons eigen vermogen. En juist DAT is wat we moeten veranderen. Ben je BEWUST dat de wereld constant in beweging is? Dat geen dag hetzelfde is – al lijkt het alsof sommige dagen hetzelfde zijn.

Wat gaat er toch steeds verkeerd in je leven, wat moet er veranderd worden? Wat wil je dat er veranderd wordt? Het is de hoogste tijd dat JIJ gaat VERANDEREN.

Als je wilt dat er dingen om je heen veranderen dan moet jij eerst zelf veranderen. Jij moet dit proces gaan starten, jij moet het EERST zelf gaan DOEN! Je zal uit je comfort zone moeten gaan!

Accepteer dat alles constant en altijd blijft veranderen, WEES FLEXIBEL. Neem verschillende acties, verwacht niet dat als je dezelfde acties onderneemt je verschillende resultaten zult krijgen. Verandering is GOED.

NEE,NEE, en Nee, alsjeblieft Niet alles in een keer, niet alles tegelijk, niet te snel, dat zal tegen je werken, dan ben je aan het forceren. Neem veel kleine stapjes, niet alles in een keer willen veranderen, breek het op in kleine –dagelijkse- stapjes. (Deze vergissing zie ik telkens bij mijzelf terugkomen en dat ben ik nu aan het veranderen)

Als je niet weet wat je moet doen VRAAG HULP!, het maakt niet uit hoe goed je bent, of hoeveel jaren je ervaring in iets hebt, zet je ego aan de kant (verander!) Als je vastzit ga opzoek naar hulp.

Youri

PS: als je hulp nodig hebt, schroom dan niet om mij te contacten, ik zal kijken wat ik in mij heb om jou te kunnen helpenwww.flavours.me/youriswart

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie