Wing Chun Kungfu voor Tieners in Almere

Bruce Lee Wing Chun

ALMERE – De officiële start voor de ‘Jing Wu Teens’ is inmiddels een feit in Almere. De kung fu lessen voor kinderen welke in Amsterdam, Uithoorn, Drachten en Lelystad worden gegeven worden nu ook verzorgd voor tieners van 10 tot en met 15 jaar.

De Jing Wu Kids school in Almere is sinds het begin al een groot succes, maar de trainingen was tot op heden alleen nog maar voor kinderen tot en met 12 jaar en voor volwassenen vanaf 16 jaar. Nu zijn we ook gestart met de tiener trainingen.
“Er zijn al vele ouders die geïnteresseerd zijn -voor hun kinderen – om kungfu lessen bij ons te willen gaan volgen. Hieruit blijkt dat ook de ouders ervan bewust zijn hoe belangrijk het is voor hun kinderen” aldus Youri Swart.
Tijdens de Jing Wu Kids lessen worden respect, goed gedrag, zelfvertrouwen, zelfverdediging behandeld, om deze positieve eigenschappen vervolgens te laten uitwerken in hun persoonlijke omgeving, zoals de ouders, vrienden, en voor hun verdere toekomst. Voor meer informatie en aanmelding voor de trainingen kan er gekeken worden op de website van Jing Wu Kids: www.jingwukids.com  

De trainingen worden gegeven op de Lingestraat in de waterwijk, van 17.30uur tot en met 18.20uur.
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie