Kungfu voor kinderen in Lelystad

Kungfu voor kinderen in Lelystad
LELYSTAD
– De officiële start voor de ‘Jing Wu Kids’ zal begin 2009 zijn in de gymzaal van Buurtcentrum De Brink in de Griend. Naast de lessen voor volwassenen (vanaf 16 jaar) worden er door UCT™ Lelystad nu ook lessen verzorgd voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar.

De UCT school in Lelystad is sinds het begin al een groot succes. Dit is vooral te merken aan de leuke sfeer die er in de lessen heerst, welke al te merken was bij de eerste kennismaking.

“Er zijn al veel ouders die geïnteresseerd zijn om hun kind kungfu lessen bij ons te laten volgen. Hieruit blijkt dat ook de ouders zich ervan bewust zijn hoe belangrijk deze sport voor hun kinderen kan zijn” aldus Youri Swart.

Tijdens de Jing Wu Kids lessen worden onder andere respect, goed gedrag, zelfvertrouwen en zelfverdediging behandeld. Deze positieve eigenschappen worden vervolgens door de kinderen toegepast in hun persoonlijke omgeving, zoals in de omgang met hun ouders, hun vrienden en in hun verdere toekomst. Wilt u meer weten? www.jingwukids.com of www.iucta.nl.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie