UCT Kung Fu Lelystad gaat Verhuizen

Lelystad – De kung fu lessen voor kinderen en volwassenen welke in het buurtcentrum ‘de Brink’ plaatsvinden zullen vanaf 5 oktober op een andere locatie worden gegeven.

De trainingen van UCT Kung Fu Lelystad zijn normaal gesproken in het buurtcentrum ‘de brink’ in de Griend, maar omdat de locatie te klein is geworden door de groei van het aantal leden worden de UCT kung fu lessen nu verplaatst naar twee locaties, de maandag zullen de lessen worden gegeven in de Gymzaal Landstrekenwijk, Kennemerland 19 en de lessen op de woensdag in de Gymzaal De Meander (oost), Bingerden 41.

UCT Kung Fu lelystad Gaat Verhuizen‘Wij hebben altijd goed gebruik gemaakt van het buurtcentrum de brink, maar nu zijn we zo geweldig aan het groeien dat we besloten hebben om op een andere en grotere locaties de lessen te geven, waardoor we lekker de ruimte hebben om vrij te kunnen blijven bewegen: ’ Aldus instructeur Youri Swart.

De lessen voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar zullen op beide dagen van 18.00uur tot 18.50uur gegeven worden en de lessen voor volwassenen zijn ook op beide dagen van 19.00uur tot 20.30uur. Wie graag een keer gratis een proefles mee wil doen kan zich direct opgeven via uct.lelystad@gmail.com

Voor meer informatie klik hier

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie