Waarschijnlijk de meest ultieme vorm van Zelfverdediging

Afgelopen week heb ik mijn studenten (jingwukids-lelystad) uitgedaagd om hun vechtkunst ‘uit de dojo en in de wereld te brengen:’ Ik had ze uitgedaagd om 10 ‘geheime’ daden van vriendelijkheid uit te voeren voor hun ouders en leerkrachten. Elke student kreeg een formulier mee om hun ‘daden’ waar ze hun aardige /vriendelijke dingen voor hun leerkrachten en ouders zonder dat ze wisten wie deze hadden gedaan, op konden invullen.

Ik ben erg blij om te melden dat het project een succesvol was. Ons doel was om 100 daden van vriendelijkheid uit te voeren, en dit is ruimschoots gelukt! Ik wil meteen gebruik maken van de gelegenheid om dit project te delen met u, wat ik ben heel trots op mijn studenten, een ervaringsgerichte les in wat ik denk dat de ultieme vorm van zelfverdediging; vriendelijkheid en aandacht voor anderen.

Als u geneigd bent, zou ik u graag uitnodigen om deel te nemen aan een kleine voortzetting van dit experiment. Als je voor iemand die je kent een vriendelijke daad wilt uitvoeren, email me dan de beschrijving van deze ‘daad’ zodat ik deze kan gebruiken als vervolgles in een van mijn volgende lessen. Ik denk dat uw deelname zou helpen om thuis een krachtige en positieve boodschap –en het zal mij ertoe zetten om te praten over de kracht van vriendelijkheid en hoe makkelijk het is om ‘het door te geven’.

Mijn e-mail adres is uct.lelystad@gmail.com

Als u de tijd heeft, uw deelname zal het meest gewaardeerd worden. Als u de kans krijgt neem dan enig tijd om uw kind / leerling of anders te belonen voor het uitvoeren van ons opdracht. Als u ooit zoiets dergelijks in u werkplek of klas wilt gaan uitvoeren, neem dan contact met mij op en ik zal je hierbij helpen om dit op te zetten.

Met alle respect,

Youri Swart
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie