GM Wan Kam Leung weer in Nederland!

GM Wan Kam Leung weer in Nederland!
Op 13 en 14 februari was Si-gung, GM Wan Kam Leung, weer op bezoek in Nederland om een twee daagse Seminar te geven op de UCT™ Academy in Amsterdam. Op vrijdag de 13e was er ook nog de mogelijkheid voor twee mensen om een privé les met Si-gung te doen. De twee gelukkigen waren Sifu Pele en GL Youri Swart. Beiden kregen in plaats van één uur anderhalf uur privé les van de GM!


Vrijdag avond werd er een seminar gegeven voor de meer Advanced leerlingen en een aantal UCT™ Instructeurs. Er werd getraind van 19.00 tot 22.00. De deelnemers waren diep onder de indruk van Si-gung zijn kunnen. Zelfs op 65 jarige leeftijd had hij geen enkele moeite om in hoog tempo alles zelf te demonstreren.

Op zaterdag was er een open seminar met helaas een beperkt aantal deelnemers. Het UCT™ vindt het spijtig dat niet iedereen mee heeft kunnen doen, er was van te voren aangegeven dat het maximum aantal inschrijvingen rond de veertig zou liggen. Kwaliteit boven kwantiteit!Het werd een heerlijke lange dag van trainen, er werd getraind van 10 tot 12 en van 2 tot half vijf. Tussen door werd er met de hele groep dim-sum gegeten bij Nam-Tin. Het UCT™ wil ook nogmaals langs deze weg Si-gung en Pui Yee bedanken voor een geweldig paar dagen. Binnenkort is GM Wan Kam Leung weer in Europa om een Seminar te geven in Italië, Sifu Benno zal hem hierbij assisteren. Meer hierover op een later tijdstip.

Foto: Uiteraard waren hier ook de studenten & Instructeurs vanuit Lelystad aanwezig.
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie