Practical Wing Chun Seminar Lelystad

Op zondag 2 oktober zal Sifu Wai Paan Long (Benno Westra) bij ons het jaarlijkse Practical Wing Chun seminar in Lelystad geven!

Wie is Sifu Wai Paan Long (Benno L. Westra) ?

Na verschillende vechtsporten te hebben beoefent in zijn jeugd (Judo, Karate en Tae Kwon-do) concentreerde zijn training zich van 1985 tot 1993 op het wedstrijdvechten in het Tae Kwon-do en het Kyokushin Karate. Na Nationale, International en Europese titels te hebben behaald begon de interesse in de effectieve zelfverdediging meer en meer te groeien. Na in Japan het Aikido te hebben beoefent en in Thailand het Muay Boran kwam hij in aanraking met het Wing Chun. Nadat hij zich het complete Leung Ting Wing Tsun had eigen gemaakt ging hij zich verdiepen in andere Wing Chun stijlen waaronder het Mai Gai Wong Wing Chun en het Wong Shun Leung Ving Tsun. In 2007 ontmoette Sifu Benno GM Wan Kam Leung en was zo onder de indruk van hem en zijn Kung Fu dat hij besloot zichzelf het Practical Wing Chun eigen te gaan maken. Hij is sinds 2007 dan ook de Privé leerling van GM Wan Kam Leung en werd eind 2008 benoemd tot ‘Regional director’ voor het Practical Wing Chun in Nederland.

Dit seminar is open voor iedereen dus ook voor niet leden en voor bijvoorbeeld ouders van de Jing Wu Kids, vrienden, kennissen en familieleden een zeer interessante dag!

Wanneer: Zondag 2 oktober 2011

Tijd: 11:00 – 14:00 uur (graag vanaf 10:45 aanwezig zijn)

Locatie:
In de nieuwe ‘dojo’ van de koploper

Badweg 21, 8223 PA Lelystad


Investering:
Seminar is 30 euro (37,50 euro voor niet leden)
Examen is 12,50 euro voor SG 1 t/6

Wie:
Sifu Benno Westra & Youri Swart

Zorg dat je je Studend Grade (SG) programma goed beheerst in theorie en praktijk. Neem al je beschermingsmaterialen mee, zoals handschoenen, scheenbeschermers, tok, etc etc. Kom in correcte UCT Kleding en neem je IUCTA paspoort mee.

Meld je aan via martialarts4succes@gmail.com o.v.v. ‘aanmelden Seminar 2 oktober 2011’of bij je instructeur.

Groeten,

Kung Fu Academy

Wim, Arnout, Ronald, Michiel en Youri

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie