UCT™ Wing Chun Lelystad Organiseert: Tai Chi Tao Training 9 juli 2012 met Ted Duijvenstijn.

Graag willen wij een bredere kijk hebben en krijgen om ook eens in de keuken van andere vechtkunsten te kijken. Op 25 juni hebben wij al een Aikido training(aikido centrum Almere) mogen ervaren in de dojo in de koploper in Lelystad.

Nu gaan we een TAI CHI training krijgen van Ted Duijvenstijn. Hij heeft les gekregen van Jan Kraak en geeft zelf trainingen in Lelystad.

Wat is TAI CHI TAO:
Brengt u weer in contact om te bewegen vanuit uw eigen midden. Met inzichten als hoe richten we ons op. Wat is uitzetten en wat is krimpen. Wat is het gebruik van de handen. Wat is overmatige spanning. Wat is daadwerkelijke kracht. Zo keert U terug naar uw natuurlijke manier van bewegen. Die de ademhaling verbetert en de bloeddruk normaliseert . Uw lichaam zich versoepelt en u energie op doet. En u uw natuurlijke rust hervindt. Dit doen we door eenvoudige oefeningen en momenten van rust. En het bevorderen van de ademhaling door qi gong te oefenen.

Want in beweging scheiden Yin en Yang zich
en in rust komen zij weer samen.

Tijd: 19:00- 20:00uur

Instructeur: Ted Duijvenstijn, van DeWitte Kraanvogel ( Tai Chi Tao)

De Tai Chi training zal alleen voor volwassenen zijn alle (volwassenen) leden zijn van harte welkom om mee te doen aan deze training. (ook ouders van Jing Wu Kids zijn welkom om mee te doen!) Er zijn geen kosten aan verbonden, en het is alleen voor leden van onze club.

Tot dan!
Vriendelijke groet,

Youri Swart
www.flavours.me/youriswart

Namens:Team Kung Fu Academy Flevoland

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl

Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com

Blog voor leden
http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen (‘jing wu kids’), tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.

——– Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

  • Mario Lam

    9 februari 2016 om 08:50

    Goedendag , ik ben rugpatient ( 3 x aan hernia geopereerd en nog 4 hernia’s zitten ). Heb vroeger altijd karate gedaan ( ook nog wat kickboxen aikido ), maar kan en mag nu geen rare stunts uithalen. Maar ik wil heel graag toch bezig zijn en tai chi lijkt me wel wat om mijn geest en lichaam toch bezig te houden. Ik woon in Emmeloord en Leystad is makelijk te doen. Laat me weten of tai chi geschikt is voor me en wanneer ik een keer kan kijken en eventueel mee doen. De vriendelijke groeten Mario Lam.


    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie