In ons Strong Defense® programma geloven we in de combinatie van innovatieve fysieke technische vaardigheden gecombineerd met ‘Warrior Wisdom’ om je voor te bereiden op het dagelijkse leven.

 • Je zelfvertrouwen zal worden vergroot.
 • Je wordt weerbaarder en komt meer voor jezelf op.
 • Het algehele lichaam wordt fysiek sterker.
 • Je krijgt meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor jezelf op te komen in voor hen lastige situaties.
 • Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing.
 • Je gaat je eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.
 • Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik.
 • Je kan jezelf op een proportionele wijze beschermen en verweren.

Het hebben van een ijzersterke zelfdiscipline van een ‘Warrior’ is iets waar we aan werken. Daarnaast helpen we onze klanten om hun doelen te realiseren in hun fitheid, gezondheid en uiteraard hun zelfverdediging.

Daarbij hebben wij een filosofie die je als perfect hulpmiddel kan inzetten om conflicten in het dagelijkse leven, tijdens je werk en studie op te lossen. Zo leer je jezelf niet alleen te verdedigen maar ook je innerlijke en uiterlijke kracht in te zetten en op te bouwen.

Martial Art without philosophy is a street fight GM Jhoon Rhee

We zijn er trots op dat we in een positieve gelijkgestemde omgeving trainen waarbij we onszelf niet meten ten opzichte van anderen, maar ons succes alleen meten tegen de persoon die we gisteren waren.

Trainingslocaties in Nederland (Klik op link):

Wil je een Gratis Proefles Reserveren? Dat kan hier: 

 1. Kijk hieronder in onze online agenda naar een beschikbare datum.
 2. Klik op de desgewenst dag en klik op ‘GRATIS PROEFLES’, na reservering krijg je een automatische bevestigingsmail (wel je account activeren, zie email)
 3. Na de bevestiging kan je je gymkleding aandoen, handen schoon en een goed humeur mee 😉
 4. We zullen we voor je klaar staan….Aan de slag!*Ouders mogen de eerste 10 minuten meekijken, mits de training niet verstoord wordt.

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)