Tristan Kogeldans

Mijn naam Tristan ik ben een van de trainers bij Warrior Academy. Ik ben zelf begonnen met vechtsport toen ik 19 was. Mijn ervaringen in de wereld van vechtsport hebben me ook gemaakt tot de man die ik vandaag de dag ben.

 

De zelfverdedigingskunst is ook echt mijn passie. Ik heb vandaar van alles geprobeerd en zelf nog steeds enthousiast over nieuwe dingen leren en verbeteren. Dat maakt mij als trainer ook anders, omdat ik nog in alles beter wil worden. Mijn grootste ervaring ligt in Karate en kickboksen en heb me verder ook veel ontwikkeld in het boksen en Braziliaans jiujitsu. Verder heb ik ook 3 jaar fitness gedaan.

 

Wat mijn doel is als trainer is om kinderen de lol en zelfvertrouwen te brengen die het mij ook heeft gegeven. Het heeft mij geholpen om altijd op mijn eigen benen te staan en voor mijn doelen op te komen. Het is ook mijn streef om mijn leerlingen te leren hoe ze kracht en vriendelijkheid kunnen uitstralen en altijd voor zichzelf kunnen opkomen en andere kunnen leiden inspireren hierin.

 

Voor de volwassenen is mijn doel om fitheid en vechtsport toegankelijk en leuk voor ze te maken. Hard werk met een goede sfeer zodat je met een voldaan gevoel de training uitstapt, is dan ook mijn doel. Wat mij ook motiveert bij de volwassenen is om ze te introduceren tot de wereld van boksen en kickboksen zonder dat ze het gevoel hebben dat ze niet op hun plaats zijn om het te leren. Vechtsport is voor iedereen en is het daarom mijn doel als trainer om je beter te maken in de vaardigheid. Het is echt mijn doel om je iedere les ook beter te maken in de vaardigheden die ik geef. Bij mij op de mat is iedereen welkom!

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie