Trots

Ouders opgelet:

IN ONS POWER PROGRAMMA (4 T/M 12 JAAR) LEERT JE KIND VOOR ZICHZELF OPKOMEN, GROEIT ZIJN/HAAR ZELFVERTROUWEN, ONTWIKKELT HET SOCIALE VAARDIGHEDEN EN LEERT HET OMGAAN MET LASTIGE SITUATIES (ZOALS KRITIEK KRIJGEN, PESTEN, RUZIE).

Dé training om je kind weerbaarder te maken en meer voor zichzelf op te laten komen!


Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining kinderen, cursus zelfvertrouwen of een assertiviteitstraining voor je kind?

Met ons Warrior Skillz POWER PROGRAMMA (4 t/m 12 jaar) leert je kind voor zichzelf opkomen, groeit zijn zelfvertrouwen, ontwikkelt het sociale vaardigheden en leert het omgaan met lastige situaties (zoals kritiek krijgen, pesten, ruzie).

Herken je dit:

Laat je kind soms gemakkelijk over zich heen lopen?

Heeft je kind moeite om grenzen te herkennen en aan te geven?

Voelt je kind zich weleens onzeker?

Ervaar je dat je kind moeite heeft met het omgaan met kritiek?

Vindt je kind het lastig om contact te maken met anderen, en heeft hij/zij een onzekere houding?

Wordt je kind gepest of pest je kind andere kinderen?

Je kind is snel geraakt door wat anderen vinden of zeggen?

Herken je één van bovenstaande punten? Lees dan vooral verder!

Indien je kinderen hebt en je maakt je zorgen of ze het zullen gaan redden in deze (steeds hardere) maatschappij, of je maakt je druk omdat je kind te dik, te dun of gewoon nog niet sterk genoeg is, blijf dan verder lezen.

Want wat ik ga onthullen is misschien wel het beste advies dat je kan krijgen om je kind fysiek en mentaal sterker te krijgen.

YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Laat mij het uitleggen: Mijn naam is Youri Swart en ik ben oprichter en eigenaar van Warrior Academy Nederland waar wij kinderen uit heel Nederland leren hoe ze fysiek, mentaal en emotioneel sterker worden.

Al vanaf 2007 hebben letterlijk meer dan honderdduizend kinderen mijn trainingsprogramma gevolgd en hiermee succesvolle resultaten behaald.

Dit is iets waar ik ontzettend TROTS op ben en graag van alle daken af wil schreeuwen, omdat heel veel kinderen dit zo goed kunnen gebruiken.

Maar er is iets waar ik absoluut NIET trots op ben… en dit heb ik eerlijk gezegd jarenlang ‘geheim’ gehouden…

Doordat ik een aantal jaren geleden een ‘aha-moment’ kreeg op een verjaardagsfeestje van een goede vriend, besefte ik dat hetgeen ik zo graag voor mijzelf wilde houden eigenlijk mijn GROOTSTE KRACHT was.

Op het feestje gingen we uiteraard een dansje wagen en met de nodige drankjes op (toen ik nog alcohol dronk) gingen we steeds soepeler dansen…

tenminste dat dacht ik… lol

Een van de genodigden was *Daphne, zij was een oud klasgenoot op de basisschool. (*haar echte naam hou ik voor mijzelf ;-))
We praatten wat bij, haalde mooie verhalen van vroeger op en daarna gingen we weer dansen.

Hoe later het werd en hoe meer drankjes erin gingen kwamen veel mensen wat losser en was de schroom ervan af. Dit gebeurde ook bij Daphne.

Ze kwam naar mij toe en ze zei uit het niets ‘Jij hebt mij vroeger op school gepest’, en aan haar LICHAAMSTAAL en de blik in haar ogen zag ik dat het iets met haar deed.

Ik schrok ervan en dit was mijn AHA MOMENT omdat ik hierdoor eigenlijk pas besefte dat ze hier na meer dan 20 jaar nog steeds ‘last’ van had en het nu eindelijk een keer tegen mij kon zeggen.

Natuurlijk bood ik direct mijn EXCUSES aan voor wat ik op de basisschool had gedaan.

JA en dit is wat ik jarenlang verborgen had willen houden omdat ik vroeger een enorme PESTKOP was en veel andere kinderen zowel fysiek als mentaal pijn deed.

Dit was iets waarvoor ik mij SCHAAMDE.

Hierdoor kwam het besef dat mijn drive, mijn passie, mijn motivatie en inspiratie nog sterker is geworden om kinderen de vaardigheden te leren zodat ze goed kunnen omgaan en zichzelf kunnen beschermen tegen kinderen zoals IK vroeger was.

Doordat ik als geen ander weet wat er allemaal nodig is om het vol zelfvertrouwen op te nemen tegen pestgedrag en je van goeden huize moet komen hier weerbaar tegen te zijn heb ik mijn ZWAKTE omgezet in iets KRACHTIGS.

Want het beste wat ik kan doen om dit enigszins ‘goed te maken’ is iets geweldig goeds terugdoen. EN daarom is het mijn missie om HEEL NEDERLAND te helpen om sterker en weerbaarder te worden!

(Als je iets doet doe het dan goed en dat 10x ;-))

Inhoud Power Programma

Individuele Trainingsprogramma

 • 5 Sessies
 • 4-12 jaar
 • Start in overleg
 • Ouder & kind sessie (Kick-off )
 • 4 Kindsessies
 • 10 weken meedoen met ons reguliere trainingsprogramma
 • 359 euro

WAT GAAT JE KIND LEREN?

In dit individuele programma leert je kind:

 • Je kind zal leren welke kwaliteiten en talenten hij/zij heeft
 • Je kind zal meer lastige situaties zelf kunnen oplossen
 • Focussen op wat hij/zij wel wil: Negatieve gedachten in positieve gedachten omzetten
 • Verbetering van een sterke houding, uitstraling, stemgebruik.
 • Hoofd cool houden wanneer hij/zij zich niet fijn voelt

DIT ZULLEN WIJ ONDER ANDERE GAAN DOEN:

 • Spel- en beweegvormen waarbij de eigen weerbare oplossingsrichtingen en strategieën worden verkend. We gaan vooral veel doen!
 • Mindset coaching ‘Het Creëren van een Warrior Mindset’
 • Rollenspellen
 • Weerbaarheid & Zelfverdediging (proportioneel)
 • (Zelf-)reflectiemomenten/ opdrachten

Filmopnames van NPO3 waarbij ik uitgenodigd was als ‘Anti pesten expert’

8 Redenen waarbij ons Power Programma ook jouw kind gaat helpen:

Het zelfvertrouwen van je kind zal worden vergroot

Je kind wordt weerbaarder en komt meer voor zichzelf op

Het algehele lichaam van je kind wordt fysiek sterker

Je kind heeft meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor zichzelf op te komen in voor hen lastige situaties.

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing.

Je kind gaat zijn of haar eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.

Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik

Je kind kan zichzelf op een proportionele wijze beschermen en verweren.

Dit is wat andere ouders zeggen

 

 

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI SWART

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (Amazon 2018)

Youri is CEO van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Dit ben ik (Youri Swart) met mijn oudste dochter Yara.

Irene Swart–Bosboom
(Pedagogisch Expert / Adviseur)

Irene Swart/Bosboom is expert op het gebied van gedrag van kinderen. Ze werkt al ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van gedragsverandering.

Ervaring:
Nadat ze haar studie ‘Masters Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek’ op de Universiteit van Amsterdam (UvA) met succes heeft afgerond heeft ze diverse jaren professioneel kinderen ondersteund als pedagoog en is momenteel werkzaam bij een jeugdzorginstelling in Almere.

Doel:
Het pedagogisch adviseren en ondersteunen van het lesprogramma welke wordt gegeven bij Warrior Skillz / warrioracademy.nl.

 

Youri Swart met vrouw en kinderen

Irene & Youri met hun twee dochters Yara en Liva

TRAINERS TIJDENS DE TRAININGSBIJEENKOMSTEN

Onze trainers team hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om ook jouw kind te helpen.

HOE KAN IK MIJN KIND AANMELDEN?

 1. Aanmelden: Je klikt op de link ‘Ja, mijn kind doet mee’ en vult alle gegevens zoveel mogelijk in en maakt de betaling (359 euro) in orde. We nemen contact met je op en plannen de eerste ‘kick-off’ sessie. (start in overleg en op basis van beschikbaarheid)

 2. Eerste Kick-off: Tijdens de eerste kick-off sessie (meestal samen met je kind) maak je kennis met een van onze trainers/coaches welke jullie gaan begeleiden in het programma en stellen we doelen om aan te werken. Tijdens de eerste kick-off gaan we:
  1. Kennismaken
  2. Doelen stellen
  3. Doen we de eerste 1 op 1 trainingssessie met je kind.
  4. Plannen we het vervolg van de 1 op 1 sessies (4 sessies)
  5. Plannen we de groepstrainingen in op een van onze locaties (10 weken meedoen met de reguliere trainingen, is niet verplicht maar raden we zeer zeker aan ;-))
 3. De 4 kind sessies: Je kind oefent met zijn doelen (vaardigheden) door (rollen)spellen, opdrachten, bewegen, werkbladen, etc. Meestal doen we de sessies één keer in de twee weken.

De ervaring leert dat ons Power Programma van vijf sessies meestal voldoende is. Het is een proces waar je zelf mee verder kunt. Ook zijn er altijd extra sessies bij te boeken, mocht je dit willen.

BONUS 1:
Werkmap / Opleidingsmap (t.w.v. 12,50)
 
De werkmap krijg je in ontvangst bij je eerste kick-off sessie!

BONUS 2:
Een Warrior Winnaars Poster (t.w.v. €15,00) .
Hiermee wordt je kind geholpen om te denken in oplossing i.p.v. problemen. Super tool om te gebruiken bij het opvoeden van je kind 😉

BONUS 3:
Ouders krijgen toegang tot onze Warrior Ouders Community.
Stel je vragen en connect met andere ouders in onze groep voor positief gelijk gestemde ouders. (950+ ouders!)

Inclusief:
10 weken lang onbeperkt Trainingsbijeenkomsten op een van onze trainingslocaties.
Je kan kiezen uit Almere, Huizen, Amersfoort en Lelystad!

100 % TEVREDENHEIDSGARANTIE!

Wat houdt de Succes garantie in? Onze policy is no one is left behind!
Wanneer je niet de resultaten behaalt die wij je beloven in de training, door welke omstandigheid dan ook, vinden we dat heel vervelend. Onze programma’s zijn met zorg samengesteld en wij staan garant voor Mission Accomplished.

Wanneer je na 4 weken kunt aantonen dat je kind alle ‘Warrior Tasks’ voldaan heeft, de Warrior coaching sessies gevolgd heeft én iedere week minimaal 2 groeptraingsessies (8 in totaal) heeft meegedaan, stuur dan alle relevante documenten naar ons toe. Wij zullen dan de Succes garantie in werking stellen om ervoor te zorgen dat je kind alsnog het beloofde resultaat gaat behalen.

Belangrijke Dingen Om Te Weten

Hoe lang duurt het programma?
10 Weken.

In de 10 weken zal je kind meedoen met de trainingsbijeenkomsten waarbij we tegelijkertijd de 1 op 1 sessies doen.

Hoe lang duurt duren de sessies?
De kick-off ongeveer 75 minuten en de overige sessies 60 minuten.

Mag ik als ouder(s) erbij aanwezig zijn?
De kick-off is samen met je kind. De individuele trainingssessies zijn alleen met je kind. Ouders kunnen wachten in onze wachtruimte.

Wat doen we als mijn kind meer individuele trainingen nodig heeft?
Aan het einde van de vijfde 1-1 trainingssessie bespreken we of we de trainingen afronden of dat het goed is om nog verder te oefenen, bijvoorbeeld door extra 1-1 sessies of mee blijven doen in onze reguliere trainingen.

Hoe lang duurt duren de sessies?
De kick-off ongeveer 75 minuten en de overige sessies 60 minuten.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het programma is het meest geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Krijgt mijn kind ook huiswerk?
Ja, maar niet zoals op school 😉

We hebben diverse ‘Warrior Tasks’, die je kind gaat helpen om het geleerde direct in de wereld van je kind te integreren. Want daar moet het immers gebeuren! Veel van de opdrachten kosten geen extra tijd. Je kind past het namelijk toe in zijn/haar dagelijkse leven.


Mijn kind heeft hier geen tijd voor?

Wat echt veel tijd kost is de verkeerde dingen doen. En ik kan je garanderen dat je zelfs met een minimum aan tijd een maximum aan resultaten kunt behalen wanneer ook jouw kind dit programma volgt. 

Kan je kind door omstandigheden zoals Corona of iets dergelijks niet aanwezig zijn bij onze trainingen dan kunnen de trainingen alsnog op een later moment ingehaald worden. (Binnen een periode van maximaal 4 maanden)

Hoe snel kan ik resultaat behalen?
Ik heb de “10 Weekse Power Programma” zo samengesteld dat je kind in een korte periode al resultaat kunt behalen. Daar draait heel de training ook om; ik wil dat ook jouw kind successen behaalt met dit programma!

Help! Is mijn kind al ‘verpest’?
Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat we kinderen begeleiden. Ik kan je geruststellen: maak je niet te veel zorgen. Je kinderen ontwikkelen zichzelf met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat de omgeving van je kind direct reageert op zijn/haar positieve ontwikkelingen.

Hoe koop ik het programma?
Je koopt het programma door te klikken op één van de buttons op deze pagina. Je komt op een betaalpagina waar je jullie gegevens in kan voeren. Maak vervolgens je keuze voor de wijze van betalen en klik door naar betalen. Na betaling ben je officieel deelnemer en heten we je van harte welkom en zullen we contact met jullie opnemen!

Hoe verloopt het proces na aankoop?
Na aankoop krijg je een email met alle nodige informatie. (Check ook je spambox) Daarna kun je starten met de pre-acties, zoals duidelijk op te schrijven welke doelen je graag zou willen behalen met je kind in de 10 weken. Vervolgens je kind informeren dat hij / zij aan de slag gaan met een leuke groep met leeftijdsgenoten + een enthousiaste trainer/coach welke klaar staat om aan de slag te gaan!

Wat houdt de Succes garantie in?
Onze policy is no one is left behind!
Wanneer je niet de resultaten behaalt die wij je beloven in de training, door welke omstandigheid dan ook, vinden we dat heel vervelend. Onze programma’s zijn met zorg samengesteld en wij staan garant voor Mission Accomplished.

Wanneer je na 4 weken kunt aantonen dat je kind alle ‘Warrior Tasks’ voldaan heeft, de Warrior coaching sessies gevolgd heeft én iedere week minimaal 2 groeptraingsessies (8 in totaal) heeft meegedaan, stuur dan alle relevante documenten naar ons toe. Wij zullen dan de Succes garantie in werking stellen om ervoor te zorgen dat je kind alsnog het beloofde resultaat gaat behalen.

Als ik niet tevreden ben, kan ik dan van mijn aankoop af?
We vinden het heel vervelend als je niet tevreden bent over onze service. We zullen er alles aan doen om het te verbeteren. Mocht je na al onze efforts toch niet willen blijven dan bekijken we individueel wat de mogelijkheden zijn tot een refund?

MAATREGELEN EN VOORWAARDEN OMTRENT HET CORONA VIRUS

CORONA PROTOCOL

Alle regels van de Rijksoverheid blijven van kracht. We vragen jullie respect en medewerking deze strikt op te volgen. Dat vergt voor nu discipline en moed. Maar alleen dat is het juiste om te doen. Hiermee helpen wij elkaar om uiteindelijk sneller veilig en verantwoord meer qua trainen en bewegen te kunnen doen.

Mochten er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn stuur graag even een mail naar info@warrioracademy.nl

 
Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?
Mocht de situatie veranderen, dan zullen boekingen kosteloos doorgeschoven kunnen worden naar een ander moment of je ontvangt het factuurbedrag van ons retour.

 


Doe mee aan de training en ervaar zelf wat het effect is!

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie