Nieuwsbrief Kungfu Academy Mei 2015!

Beste studenten, ouders en vrienden,

Het is zo ver en we hebben een eigen training locatie in Almere (Kungfu Academy, slufterplantsoen 10, Almere waterwijk).

In de meivakantie hebben we zeker niet stil gezeten en hebben we zo veel mogelijk de ruimte ‘gebruiksklaar’ gemaakt zodat we nu hard kunnen gaan trainen. Uiteraard is het nog niet helemaal af en gaan we de ruimte nog mooier maken 😉 Tips en suggesties uiteraard van harte welkom!

Uiteraard willen wij iedereen die mee heeft geholpen alsnog bedanken voor de inzet, DANKJEWEL!!!

Buitentraining Lelystad
Doordat er examen is in de gymzaal van de Arcus in Lelystad zijn we momenteel buiten aan het trainen. Volgende week zullen we voor het laatst buiten trainen en daarna gewoon weer in de gymzaal. Hopelijk zit het weer en beetje mee en kunnen we misschien nog in onze korte broek trainen ;-). Volgend jaar zullen we gaan kijken naar een vervangende binnen locatie want dit is niet altijd ideaal al het regent.

kinderen meer buiten laten zijn
Komende examens
De volgende examens staan ingepland op:

2e pinksterdag Extra Examen Training
Op zondag en maandag is er geen reguliere trainingen i.v.m. Pinksteren en hierdoor hebben we op maandag 25 mei EXTRA TRAINNIGEN ingelast om ons extra voor te bereiden op de komende examens in juni 2015! Zie deze link.

*We zullen met regelmaat nu ook extra examen trainingen geven zodat iedereen die bijvoorbeeld een les of meerdere lessen door bijvoorbeeld vakantie heeft gemist hierdoor alsnog bij te blijven. De data zullen we binnenkort doorgeven 😉

Zomerkampen 2015
Ook dit jaar weer een Jing Wu Kids zomerkamp voor de kinderen en ook een zomerkamp voor de volwassenen (Wing Chun). Deze kampen geven vaak een extra ‘Boost’ in je training progressie!!
Aanmelden via deze pagina. (kamp 1 nog maar 9 plaatsen vrij, Vol=Vol!)

Kung fu zomerkamp almere 2015
Zomerrooster 2015
We zijn momenteel aan het plannen voor de zomer en zoals het er nu uit zal gaan zien zullen nagenoeg alle trainingen doorgaan in de zomervakantie, waarbij we de laatste week van juli en de eerste week van augustus dicht zullen zijn voor een korte break.

Kijk hier voor onze online agenda.

Indien er ergens hulp nodig is en wij kunnen hierbij helpen het ons dan graag laat weten. Telefoon: 06-181 654 10 of email martialarts4succes@gmail.com .

Tot in een van de trainingen!

Youri Swart en Instructeurs Team

Team Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap
martialarts4succes@gmail.com

UCT Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl

Brazilliaans Jiu Jitsu Lelystad (volwassenen)
martialarts4succes@gmail.com

Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com

Strong Defense Almere (Tieners & Volwassenen)
StrongDefense

Trainingen voor Bedrijven, scholen en Instellingen:
http://www.budoworkshop.com

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie