We werken samen naar het lichaam en de leefstijl dat jij wilt realiseren. Of je nu wilt afvallen/aankomen, gewoon fit en energiek wilt zijn, of de grip terug wilt op je leven. Het fundament.

Hieronder een filmpje van Johanna welke maar liefst -10 KG is afgevallen, fitter en weerbaarder is geworden:

Wat krijg je allemaal in dit programma?

 • Persoonlijke kick-off
 • Nulmeting en goalsetting
 • Wekelijks twee functionele full-body trainingen (online of buiten trainingen) van onze Trainers
  (keuze uit verschillende trainingen!)
 • Wekelijks word je gecoacht
 • Wekelijkse voedingsadvies en op maat gemaakte voedingsschema
 • Monitoring op jouw persoonlijke voortgang
  (Inclusief meten en wegen)
 • 100% commitment en support van jouw Coach

Aan het eind van dit traject heb je een start gemaakt en bezit je de benodigde kennis en tools om toe te werken naar de doelen die jij stelt.

Belangrijk:
Dit programma is niet voor iedereen. Om in aanmerking te komen voor deelname aan dit traject is 100% commitment vereist. We verwachten 100% commitment om je resultaten te behalen en dat mag je ook van ons verwachten!

Investering:
De investering is afhankelijk van je doelstellingen. Wil je 4 kilo afvallen of wil je 10 kilo afvallen? Wil je dit traject in groepsverband of liever met een personal trainer? Stuur ons graag een mailtje zodat we contact met je kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Investeer ook in jezelf en maak vandaag een afspraak om te kijken of dit programma ook geschikt is voor je info@warrioracademy.nl 

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)