Warrior Power

”Ouders en kinderen in Almere, Lelystad, Huizen en Amersfoort zijn enthousiast over ons leuke, veilige en waardevolle Warrior Skillz Power Programma!”

Wij helpen je kind om weerbaarder te worden en meer voor zichzelf op te komen.

 

Help dit mijn kind?

Komt jouw kind te weinig voor zichzelf op en is het niet weerbaar genoeg?
Deze individuele training helpt jouw kind (4-12 jaar) als het:

 • Zich onzeker voelt, weinig zelfvertrouwen heeft.
 • Te weinig voor zichzelf opkomt, niet weerbaar is.
 • Gevoelig is, zich dingen snel aantrekt.
 • Gepest wordt of zelf pest.
 • Moeilijk kan omgaan met kritiek.
 • Een onzekere houding heeft, onhandig contact maakt.
 • Niet aangeeft wat het vervelend vindt, geen hulp vraagt.
 • Snel geraakt is door wat anderen vinden.

 

wat leert mijn kind?

In de training Apesterk leert je kind:

 • Hoe kom ik over: een stevige houding, duidelijk praten, aankijken.
 • Voor mezelf opkomen, aangeven als ik iets niet wil of niet leuk vind.
 • Reageren op plagen, pesten, ruzie, kritiek.
 • Vaardigheden die ik kan gebruiken in voor mij lastige situaties.
 • Ontspannen en positief denken.

Na de oudersessie heb je handvatten om jouw kind te helpen om weerbaarder te worden.

hoe werkt het?

  • Aanmelden

   Je vult het formulier in of belt naar Apetrotse Kinderen. We nemen contact met je op en plannen een kennismaking.

 
  • Startgesprek

   In het startgesprek (meestal samen met je kind) maken we kennis en stellen we doelen om aan te werken.

 
 
  • 3 Kindsessies

   Je kind oefent met zijn doelen (vaardigheden) door (rollen)spellen, knutselen, bewegen, werkbladen, etc. Meestal doen we de sessies één keer in de twee weken.

 
 • 1 Oudersessie

  In de oudersessie bespreken we hoe je als ouder je kind kunt helpen bij wat het aan het leren is. De oudersessie kan op elk moment in de training plaatsvinden.

 
 
 

De ervaring leert dat deze training van vijf sessies meestal voldoende is. Het is een proces waar je zelf mee verder kunt. Ook zijn er altijd extra sessies bij te boeken, mocht je dit willen.

Locatie

Onze hoofdlocatie is in Pijnacker (bij Delft/Zoetermeer), op een biologische boerderij. In onze trainingsruimte is veel te ontdekken. En natuurlijk kunnen we ook lekker naar buiten!

 
 

Daarnaast is het mogelijk om een training te volgen op onze andere locatie in Moordrecht (bij Gouda).

 

handig om te weten

Hieronder vind je extra informatie bij de training Apesterk:

 • De sessies duren 60 minuten.
 • Vaak is de training alleen met je kind. Er is een wachtruimte met gratis WiFi.
 • De laatste tien minuten van elke sessie bespreken we wat je kind heeft geoefend en hoe jullie er thuis mee aan de slag kunnen.
 • Na de vijf sessies bespreken we of we de training afronden of dat het goed is om nog verder te oefenen, bijvoorbeeld met een extra sessie.
 • De data en tijden zijn flexibel (afhankelijk van de beschikbaarheid). Momenteel hebben we een wachtlijst en is de eerstvolgende beschikbaarheid vanaf oktober 2021.
 • De investering voor deze training bedraagt 459 euro incl. BTW en materiaal.

Sociaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Ze zijn meestal erg egocentrisch (op zichzelf gericht). Dit komt mede door hun beperkte woordenschat, en het feit dat hun algemene vorm van communicatie vooral fysiek is.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • We verwachten dat kinderen in deze leeftijdsgroep elkaars gedrag gaan imiteren door bijvoorbeeld zichzelf te laten vallen als andere kinderen ook op de grond liggen.
 • Ook verwachten wij dat ze tegen elkaar aan botsen wanneer ze enthousiast zijn.
 • Anderen fysiek aanraken wanneer ze bijvoorbeeld boos zijn.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Het doel van ons programma is om ze te helpen met het aanleren van goede sociale vaardigheden zoals: een ander niet onderbreken wanneer een ander spreekt
 • Pas een oefening doen wanneer hij/zij aan de beurt is en respect hebben voor elkaar
 • Hun woorden gebruiken wanneer ze boos zijn.

 

 Ouderinformatie

GEWELDIGE TRAININGEN VOOR 3 & 4 JARIGEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons programma bieden we een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht. De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, sommige kinderen hebben nog nooit eerder in een groep meegedaan of gaan zelf nog niet eens naar school. Wij zorgen voor onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT ONS PROGRAMMA ZO SPECIAAL?

Onze aanpak is ontstaan door jarenlange ervaring met lesgeven maar ook (bij) scholing, research en samenwerking met andere specialisten in deze fase van ontwikkeling.

Veel trainers uit ons trainersteam doen dit full-time en doen niets anders dan dagelijks met de doelgroep aan de slag te gaan.

Diverse kinderen hebben een hele rits nieuwe vrienden kunnen maken. De ontspannen sfeer tijdens de trainingen bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze trainers hierin.

LEEFTIJDSCATEGORIE

Dit programma is helemaal gericht op kinderen van 3 & 4 jaar. De focus ligt op hun fase van hun ontwikkeling en dit is de kern van het programma.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze trainingen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de deelnemers in een veilige omgeving zorgeloos van hun trainingen kunnen genieten.

Vragen

Mijn kind heeft nog steeds driftbuien en ik maak mij zorgen hoe ze zich op school zal gedragen. Kan jullie programma hierbij helpen?

Ja, dit kan. We leren  de kinderen hoe belangrijk het is om emotionele controle en respect voor anderen. Dit zijn vaardigheden welke ze ook op school zullen gaan helpen.

Zal het Warrior Skillz programma helpen om beter om te gaan met anderen?

Jazeker! Alhoewel het bekend staat dat een soortgelijke training een individuele bezigheid is, leren we de kinderen om te delen, samen te werken in een positieve omgeving (Groei Mindset).

Mijn kind mist belangrijke instructies op school. Kan het programma mijn kind helpen om beter te focussen?

Ja. In onze traiingen leren we de kinderen om rekening te houden met zichzelf en hun omgeving. Ze moeten zich concentreren op opdrachten op de mat wat ze gaan helpen in een betere focus op hun school.

Mijn kind vind het spannend om mee te doen, wat te doen?

Goede vraag! In de leeftijd van 3 & 4 jaar is dit heel normaal en veelal kijken de kinderen de eerste training ‘de kat uit de boom’ dit is helemaal goed en stap voor stap helpen we je kind hierin.

Mijn kind is fysiek onbeheerst en kan zeer destructief zijn. Hoe helpt het het programma hierin?

Warrior Skillz richt zich op hand oog coördinatie, controle en kracht. Terwijl ze de basisbewegingen leren en vervolgens hierin vorderen leren ze hun lichaam te beheersen.

Mijn kind geeft gemakkelijk op als hij /zij gefrustreerd is. Ik wil dat ze doorzettingsvermogen leren. Helpen de trainingen hierin?

Ja. Het is gebruikelijk dat leerlingen meer pogingen doem om een streep of band te verdienen in ons programma. We leren hen dat proberen en doorzetten het belangrijkste is om succesvol te zijn, en volharding loont.

Mijn kind heeft geen respect voor mij en andere. Hoe kan het meedoen dat veranderen?

Respect staat centraal bij alles wat we doen bij ons op de mat. Kinderen die de trainingen doen bij ons moeten hun trainers en mede leerlingen respecteren. Hierdoor merken we dat ze tegelijkertijd hun ouders, leraren, verzorgers, broers en zussen meer gaan respecteren.


Laat je kind meedoen met ons programma en ervaar zelf wat het effect is!

Andere ouders zoals u refereren naar ons

 

 

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is oprichter en eigenaar van Warrior Academy, hij verzorgt al vanaf 2007 trainingen. In 2011 heeft hij het roer omgegooid om zich volledig te focussen op het lesgeven. Inmiddels heeft hij een succesvolle trainers team opgeleid die door heel Nederland trainingen verzorgen. Wat voor hem het meest belangrijk is zijn familie, vrienden, reizen, sporten en zijn kennis en inzichten delen met gelijkgestemden.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie