2012: Mijn Beste Jaar Ooit.

Het jaar 2012 is afgelopen en ik moet toegeven dat het tot nu toe MIJN BESTE JAAR OOIT is geweest!

Ik met mijn dochter en lieve vriendin. Ons leven is nog completer door de komst van onze prachtige dochter! Op naar naar nog zo een TOP jaar samen!!

Ik met mijn dochter en lieve vriendin. Ons leven is nog completer door de komst van onze prachtige dochter! Op naar naar nog zo een TOP jaar samen!!

Uiteraard komt het doordat ik vader ben geworden van een prachtige dochter, een hechtere band heb gekregen met mijn vriendin. (dit was mijn belangrijkste onderdeel van mijn TEST).

Ik heb veel dingen bereikt in het jaar 2012 en hiervoor ben ik zeer dankbaar!

En ik wil mijn familie, vrienden, studenten, ouders van mijn studenten, kennissen, volgers, kijkers en iedereen om mij heen bedanken dat dit zo mocht zijn!

Youri

{Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.}

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: