Ben je aan het Overleven of Doe je Waar je van Houd?

Afgelopen jaren zie ik veel mensen om mij heen die op een survival zijn, ze doen werk wat ze eigenlijk niet leuk vinden en gaan met lood in hun schoenen daar naartoe.

Ze doen werk die ze niet willen en ontwikkelen zich ook niet in hun vak, ze staan eigenlijk ‘stil’ in hun leven en werken, werken, werken met klanten die ze niet mogen, collega’s die ze wel uit willen k*tsen en hebben een baas die een eikel is. (of een van die dingen)

Ze doen dit om brood op de plank te krijgen, ze doen dit om hun gezin te ondersteunen, maar NEE ze hebben er eigenlijk een hekel aan.

Ze werken om te overleven!

Ook ik ben in deze ´valkuil´ getrapt en dacht dat dit zo hoorde, ik wist niet precies wat ik wilde na mijn schooltijd en kwam in de techniek terecht, super leuke mensen en een prettige en vaak informele sfeer, maarja toen kwam ik erachter dat ik eigenlijk dingen wilde doen waar ik zin in had, dingen waar ik enthousiast van wordt, doen waar ik van hou.

Dat is wat ik nu doe , ik doe wat ik leuk vind, ik doe wat ik wil, ik doe de dingen waar ik van hou. Ik leef een GEWELDIG leven.

Even genoeg over mij, hoe zit het met jou? Wacht je op tot aan je pensioen totdat je gaat doen wat je leuk vind, dat je dan meer tijd hebt voor je familie en vrienden en de hobby’s die je dan eindelijk kan oppakken.

Waarom leef je niet het leven wat je wilt, NU, op dit moment? Zou jij het kunnen? Kun jij het goede leven op dit moment leiden zonder dat je rijk of gepensioneerd bent?

Ik ben er van overtuigt dat jij dit ook kan doen. Dat je nu een levensstijl kan hebben alsof je rijk of met pensioen bent, dit terwijl je nog lang niet ´officieel´ met pensioen bent.

Creëer je eigen levensstijl en creëer de levensstijl die je altijd gewild hebt. Het is mogelijk je moet het alleen maar willen, het is jou keuze…

Maar Youri, het is allemaal wel leuk wat je schrijft en aangeeft, het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, dat je kan doen wat je eigenlijk wilt, pff, ik kan dit niet doen omdat ik een gezin heb, ik kan dit niet doen omdat ik niet genoeg geld heb, ik kan dit niet doen omdat ik geen goede opleiding heb, ik kan dit niet doen omdat……

Stop met het maken van excuses en ga op onderzoek uit wat je WEL KUNT DOEN om de dingen te doen die je graag zou willen doen!

Wat zou je er vandaag aan kunnen doen om je leven drastisch te veranderen?

Waar ben je bang voor? Wat houd je tegen?

Youri

PS: Volg je hart, doe waar je van houd en maak jezelf en anderen gelukkig, je leeft maar een keer. Maak er graag iets verschrikkelijks moois van 😉

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen (zowel bedrijf als particulier) zie onze website, www.iucta.nl 
Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie