De ‘Connectie’ maken

Waar ik met mijn test mee bezig ben is mijn gewone dagelijkse leven samen te laten smelten met mijn training. Mijn training niet alleen fysiek, maar ook Mentaal, Spiritueel en Emotioneel tot een geheel te laten brengen. Zodat ik doormiddel van mijn test een compleet mens probeer te worden, de puzzelstukjes met elkaar te verbinden, in plaats van ze allemaal apart te zien.

Hierdoor is mijn training niet alleen op de mat of ‘in de ring’ maar implementeer ik het in mijn dagelijkse leven. Mijn beroep is mijn hobby en mijn hobby is mijn beroep, mijn leven.

Ik probeer een betere vechtkunst beoefenaar te zijn, een betere communicatie met de mensen om mij heen te hebben, een betere instructeur, een betere vader, een betere zoon, een betere vriend, eigenlijk gewoon een ‘Beter Mens’ te zijn.

Dat is eigenlijk de echte uitdaging die ik aan het maken ben.

Youri

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: