De Ultieme Test 2013 is Begonnen!

Vandaag publiceer ik mijn test voor 2013 welke je hier kunt vinden. Ik probeer te focussen op de dingen die ik voor ogen heb en mijzelf hiertoe te zetten.

Mijn focus zijn de kleine dingen in mijn dagelijkse leven welke ik wil veranderen welke uiteindelijk grote veranderingen in mijn leven zullen zijn.

In 2012 ben ik begonnen om het publiekelijk te maken en dit geeft mij een goede stok achter de deur. En ook in 2013 zal ik mijn test online voortzetten.

succes is een reis

Gezamenlijk de Ultieme Test 2013 Doen
Tot op heden heb ik nog niemand zo gek gekregen om ook mee te doen met een deze uitdaging, zie http://youriswart.wordpress.com/de-ultieme-test-2013/ mocht je uiteraard nog mee willen doen dan ben je welkom aan boord! Stuur mij een email als je interesse hebt youri.swar@gmail.com en ik zal er alles aan doen in mijn kunnen om jouw jaar ‘Je Beste JAAR OOIT’ te zullen gaan maken. Uiteraard moet je zelf wel willen. (mail mij)

Ik ga in ieder geval aan de slag, of je nu meedoet of niet 😉

My Life Is My Dojo

 

Over Youri Swart
Mijn naam iyouris Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen!

 

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie