Een Nieuw Begin, Een Nieuwe Fase.

Door de geboorte van onze dochter Yara , heb ik afgelopen weken letterlijk in een soort van ‘roes’ geleefd. Alles lijkt langs mij heen te gaan, simpele vragen of dingen die ik moet doen kan ik amper onthouden. Ik moet alles opschrijven wat ik allemaal de volgende dag ga doen anders vergeet ik het gewoon. Mijn oren suizen bijna de gehele dag en mijn gehoor lijkt daardoor wel iets afgenomen te zijn.

Ook merk ik dat mijn lichaam een ‘klap’ heeft gehad door de geboorte van Yara, van de week ben ik weer lekker naar buiten geweest om even uit te waaien en lekker te gaan hardlopen en wat andere oefeningen te doen. Toen merkte ik echt dat mijn schouders en rug, en Ja ook mijn benen helemaal verzuurd zijn door de spanning. Mijn lichaam heeft echt een aantal dagen onder een soort van stress gezeten. Doormiddel van mijn oefeningen in combinatie met mijn ademhalings trainingen lijkt het als iets te verminderen, de spanning zit er nog wel in en ik denk ook dat het nog even zo zal blijven.

Ik heb ook sinds een paar dagen weer mijn trainingsroutine weer opgepakt om alles lekker los te maken en mijn lichaam en geest weer in balans te krijgen. Daarnaast probeer ik mijn training zo af te stemmen dat ik alles zoveel mogelijk kan combineren tussen het in huis helpen en toch nog mijn doelstellingen kan behalen, het laatste is wel dat ik te ver achter ga lopen op mijn test en dat ik mij daardoor ga teleurstellen. Ik Ga er Alles Aan doen Om Mijn Test te Volbrengen!

Ook zie ik dat ik veel artikelen aan het schrijven ben over mijn overwinningen en dat ik weinig over mijn tegenslagen aan het schrijven ben, de obstakels die ik tegenkom, welke JUIST heel belangrijk zijn om te delen, dit omdat ik denk dat FALEN een GROOT onderdeel is van mijn test. Ik zal meer falen dan successen hebben om vooruit te komen, en denk ook dat juist de kunst is om niet te focussen op mijn fouten maar meer te focussen op het grote geheel, te focussen dat ik niet opgeef. Dat is waarschijnlijk mijn Ultieme Test.

Zo heb ik gefaald om afgelopen maand (februari 2012) om mij te focussen op 20 artikelen, dit is mij helaas niet gelukt, alhoewel ik een ‘grote mond’ had op facebook dat ik het wel even zou doen…niet dus, daarom zal ik aan mijn test in totaal 20 artikelen / video’s op mijn minimum van 52 (blogposts) toevoegen, zie mijn test.

Daarnaast heb ik voor de maand Maart 2012 een nieuwe focus: Huishouden (Opruimen, schoonmaken, organiseren, etc, 30 minuten per dag). Omdat mijn training meer is dan alleen fysiek, mijn training is mijn dagelijkse obstakels te overwinnen. Dat is wat ik met je wil delen.

Youri

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie