Ga mee Opzoek naar Goede Mensen

Jij en ik willen beide succes hebben in ons leven, we willen andere helpen en goed zijn voor de mensen om ons heen. Zowel mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel een beter mens zijn.

Om dit te bereiken hebben we de ‘juiste’ mensen om ons heen nodig. Dit zijn de mensen die ons inspireren en motiveren om alles uit het leven te halen wat we willen bereiken. Die mensen die ons motiveren om meer van het ‘goede’ en minder van het ‘slechte’ te doen.

De gezegde: ‘Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet’ is in mijn ogen dan ook zeker waar. Ik heb mijzelf wel eens laten vertellen dat wij het gemiddelde zijn van de 5 (of was het 7?) mensen om ons heen.

Hierdoor ben ik ook meer bewuster geworden van de mensen om mij heen en probeer ik zoveel mogelijk negatieve mensen uit mijn leven te houden, op het begin was / is het misschien zwaar omdat dit soort mensen ook misschien wel dichtbij je staan maar op een gegeven moment zit het in je systeem en gaat het allemaal gemakkelijker.

Omdat ik mijzelf veel met zelfverdediging bezig hou, zie ik zelfverdediging dan ook in een veel bredere perspectief, minder dan het slaan of schoppen maar meer ‘hoe kan ik mijzelf verdedigen tegen negatieve mensen’

Met de juiste mensen omgaan IS zelfverdediging!

Laten we met zijn allen de slechte mensen uit ons leven halen en de goede mensen aantrekken.

Youri

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie