Hoe Fijn is Het om Vriendelijke Daden Te Doen?

Een van de onderdelen van mijn test is het uitvoeren van vriendelijke daden. Goede dingen doen voor een ander zonder dat je er iets voor terug verwacht.

Ik doe de vriendelijke daden niet voor mijzelf, niet om te laten zien dat ik een ‘vriendelijk persoon ben’ ik doe het om mensen zoals jij (Ja ik heb het over JOU) te inspireren om dit ook te doen. Het is niet voor mij,  het is voor onze omgeving- de mensen in onze omgeving.

Hoe COOL zou het zijn als er allemaal mensen om je heen vriendelijke dingen zouden doen voor elkaar?

Waarom? Kan jij je herinneren wanneer jij voor het laatst iets vriendelijks van een ander heb gehad? Of weet jij nog wanneer je zelf een goede daad aan een ander heb gegeven? Waarschijnlijk niet…..jammer (vind je ook niet?)

Zeg eens zelf, iedereen vind het toch fijn om een vriendelijke daad te krijgen. Het geeft je een goed gevoel, een gevoel van waardering.

Het wordt in onze ogen veel te weinig gedaan en mag het ook veel meer gedaan worden, bij dezen vragen wij je dan ook om vandaag iemand een vriendelijke daad (‘een goed gevoel’) te geven.
En kijk eens hoe een ander hier vrolijk van wordt.

Wacht niet op anderen, begin er zelf mee!

Youri

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: