Ik blijf achter….maar geef niet op!

Er zijn 1000 dingen die ik kan verzinnen om niet bezig zijn met mijn test, om niet te schrijven om niet te trainen, om niet de doelen te verwezenlijken die ik mijzelf beloofd heb.

Vraag ik mij af? Is het niet ‘te zwaar’ of heb ik ‘de lat te hoog gelegd’, ik ben van mening van niet en moet alles anders gaan indelen. Misschien efficiënter werken, efficiënter werken, meer doen in minder tijd?

2 weken geleden was ik naar een feest geweest en was ‘zwaar’ uit mijn dak gegaan, en ja hoor…2 dagen later eerst pijn in mijn nek, toen wat hoger in mijn rug, en daarna mijn gehele nek en rug. En het gevoel alsof ik door mijn rug ben gegaan….pfff

Weer een wijze les, weer met beide benen op de grond gezet.

Moet meteen aan deze quote denken:

 Fall down 7, Get up 8!

Groetjes, Youri

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: