Ik Daag je Uit! (JA, echt waar)

Ben je weleens uitgedaagd door iemand? Nee, ik bedoel niet voor een gevecht met slaan of schoppen, maar een uitdaging die meer waarde heeft in je leven.

Een uitdaging die je leven kan veranderen en het leven van je mensen om je heen een uitdaging die zelf jezelf versteld doet staat doordat je meer doet dan je eigenlijk dacht dat je kon.

Dit is waarom ik ben begonnen met mijn test, een test waar ik mijzelf kan testen. Ik wil van mijzelf zien waar ik in staat toe ben, ik wil zien of ik het in mij heb.

Vandaag wil ik mijn studenten van Kung fu Academy en alle andere mensen om mij heen persoonlijk uitdagen, vandaar ik je de volgende uitdaging wil aanreiken:

Ik weet dat wat je ook doet op dit moment, je meer kunt doen. Ik weet dat welke uitdaging je ook in je leven op dit moment door wordt geconfronteerd, jij deze kunt overwinnen. Je bent en kunt zoveel meer dan wat jij momenteel aan ons toont.

Laat mij zien waar jij in staat toe bent! Laat ons zien dat je geïnteresseerd en betrokken bent in wat je doet. Laat mij en de rest van de wereld zien wat jij kan, dit is wat wij nodig hebben.

Ben je een Schrijver, laat ons dan je allerbeste boeken en artikelen lezen en zorg dat het op het niveau is dat je een literatuurprijs mee kunt winnen;

Ben je een student van mij, train alsof je leven ervan afhangt, zorg dat je -elke keer dat je traint- jezelf steeds een stukje beter maakt. Of nog beter: Train alsof jij de nieuwe Bruce Lee / Mohammed Ali aan het worden bent!

Ben je een Spreker, laat ons dan je allerbeste presentatie zien en horen;
Ben je een Kapper, laat ons zien dat jij de beste kapper(ster) van Nederland bent (of –nog gekker– de beste van de wereld);

Ben je een Kunstenaar, laat ons zien dat jij de mooiste creaties kan maken;

Ben je een ______ (vul het zelf in) en laat zien dat jij de allerbeste bent in jou vakgebied!


IK DAAG JE UIT
om meer uit het leven, uit jezelf te halen, omdat JIJ het kan, je hebt het in je!

IK DAAG JE UIT omdat anderen jou nodig hebben en jij het zelf ook nodig hebt. (denk maar eens hoe jij jezelf zou voelen wanneer je dat zou doen)

IK DAAG JE UIT omdat jij de kunstenaar van je eigen leven bent!

Youri

PS Is het belletje al bij je gaan rinkelen? Indien je hulp nodig hebt schroom dan niet om contact met mij op te nemen, ik sta klaar voor mensen zoals jij Youri.swart@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie