Is Dit Goed of Fout?

Wanneer we even een moment niet hebben van succes, dat je gewoon bezig bent en nog geen overwinning hebt of wanneer je zelfs ‘tegen de lamp loopt’ een moment dat je aan het falen bent, je doet iets fout, iets ‘fout’ doen vinden we niet leuk, je voelt je er ongemakkelijk bij, je wilt graag ‘goed’ doen en niet het ‘verkeerde’.

Dit is eigenlijk heel raar omdat we constant fouten maken, en juist fouten moeten maken om succes te behalen. Daarom ben ik ervan overtuigd dat je geen overwinning in je leven (in je werk , relatie, school of waar dan ook) kan hebben zonder fouten te maken. Ze gaan hand in hand, Ying en yang, aan elkaar verbonden. Het verschil tussen winnen en verliezen zit vaak heel dicht bij elkaar!

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze blog, de artikelen, het ontwerp, het is nog lang niet op het niveau waar ik deze blog wil hebben, ik ben aan het oefenen.

Genieten we nog van onze fouten? Uhuhhh, wat bedoel je?

Ja inderdaad laten we onze fouten gaan omarmen omdat dit juist een groot onderdeel is van ons leerproces, vallen, falen, en nog eens, en JA, dan moet je opstaan, doorzetten en weer doorgaan.

Als we willen genieten van ons leventje dan moeten we ook van onze fouten houden, dit omdat het een onderdeel van ons leven is, er is geen andere weg..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie