Jij Bent Je Eigen Bedrijf

Jij bent uniek JIJ bent anders dan andere JIJ doet de dingen op JOU manier NIEMAND is en doet zoals JIJ.

Waarom doen we ons soms anders voor dan we zijn? Waarom doen we het op een manier zoals iemand anders het doet. Dit maakt je niet Uniek.

Wat maakt jou anders?
Denk eens uit de box: doe eens alsof je niet voor een bedrijf X werkt, doe alsof je niet de ‘medewerker’ van bedrijf X bent, alsof je ‘niet van het bedrijf X bent’, gedraag je eens niet naar je werkomschrijving of denk eens niet aan je titel die je bij het in dienst treden gekregen hebt.

JIJ Bent Vanaf Vandaag Je Eigen Bedrijf (punt!)

Jij bent je eigen manager, en vraag jezelf af wat jou product of dienst waard is voor een ander, vraag jezelf af wat jij doet om het verschil te maken. Schrijf op papier wat JOU anders maakt, neem er de tijd voor en herhaal het een paar keer.

Als je antwoorden je ogen niet openen –of die van je potentiële klant- dan heb je een groot probleem!

Begin eens met te kijken naar het verschil tussen jou en je collega’s wat heb je laatst (deze week?) gedaan om het verschil te maken tussen jou en je collega’s?

Wat heb je te bieden? Heb jij je werk altijd op tijd af, elke keer? Los je problemen van te voren op of wacht je dat het een crisis wordt? Bespaart jou klant zijn geld en / of hoofdpijn omdat hij jou ingeschakeld heeft?

Vraag jezelf af: Wat moet ik doen om mijzelf te onderscheiden, opmerkelijk zijn en van onschatbare waarde te zijn? Waar wil ik om bekend staan?

Omdat JIJ je eigen bedrijf bent, ben je ook je eigen marketingmanager, (je doet je eigen marketing!) Wat is JOU Trademark (™), hoe promoot jij jezelf?

Je leid je eigen bedrijf, je bent een Leider. JIJ hebt invloed! Gebruik je interne ‘power’. (hopelijk zit er power in je)

Begin vandaag.

Youri

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie