Niet genoeg tijd?

Kom je ook altijd tijd te kort, heb je ook altijd meer uren nodig in een dag?

Heb je geen tijd om aan je ‘meesterstuk’ te werken?

Masterpiece

Doe eens een stapje terug en vraag jezelf af:  Wil ik het echt graag wat ik voor ogen heb? Is mijn meesterstuk echt iets waar ik al mijn energie in wil stoppen?

Denk je dat de mensen die al reeds aan een meesterstuk hebben gewerkt of hiermee aan het werk zijn  meer tijd hebben dan jij ?

Er zitten 24 uur in een dag, 168 uren in een week, 8760 uren in een jaar.

JIJ hebt dezelfde tijd tot je beschikking dan anderen. De vraag is nu alleen, wat doe je ermee?
Als je iets ECHT graag wilt dan vind je de tijd.


Wie is Youri Swart?
youriswartMijn naam is Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen 😉

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: