Persoonlijke Overwinning 2012: Een Zeer Gemotiveerd Team van Mensen Om Mij Heen.

teamworkJe kunt veel dingen zelf doen maar je kunt nog meer bereiken door samen met andere te werken / delen. Samen is ook vele malen leuker en je kunt de vreugde delen met elkaar. Voor onze ‘Academie voor vechtkunst en Leiderschap’ hebben wij dit idee in actie gebracht.

Een Team
Met dit idee heb ik een tijd terug besloten om een team van mensen om mij heen te krijgen om met elkaar samen te werken om de leden van de club beter te maken en elk lid van het team naar een ‘hoger niveau’ te brengen. (win-win-win!)

Zeer gemotiveerde Mensenteam
Als je iets wilt bereiken zul je gemotiveerde mensen om je heen moeten hebben die bereid zijn de dingen te doen welke andere niet willen of denken te kunnen doen. De ‘prijs betalen noem ik dat

Trots en Blij Afgelopen jaar hebben wij de eerste stappen gezet om een succesvol team te hebben en ik ben dan ook voor elk teamlid dankbaar dat ze zo hard werken en hiermee de school naar een hoger niveau brengen.

Beste Teamleden, bedankt voor jullie inzet in 2012 en laten we de stappen die we hebben genomen in 2013 verder voortzetten!

Youri

PS: Mocht je ook denken dat je goed in ons team past, schroom dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar martialarts4succes@gmail.com of mocht je iemand weten die een toegevoegde waarde voor ons team kan zijn / worden laat het ook weten.

*Wij zijn momenteel niet opzoek naar nieuweteamleden maar staan wel open voor degene die dit willen, ervaring is niet zozeer het belangrijkste, de wil om iets te doen wel.

{Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.}

 

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie