Planning 2014

Afgelopen jaar was ik begonnen met het maken van een jaaroverzicht een planning van 12 maanden met de activiteiten die afgelopen jaar gebeuren moesten.

Vandaag ook weer voor 2014 een overzicht gemaakt en opgehangen in de binnenkant van de voorraadkast.

Planning 2014

Vind het eigenlijk wel prettig om een planning offline te hebben.  Niet altijd even gemakkelijk als op een telefoon maar een Jaarplanning geeft mij overzicht. Ik houd meer van een totaalbeeld en zie hiermee waar ik ben en waar ik nog de ruimte heb om de dingen te doen die moeten/mogen/kunnen gebeuren.

Nu is mijn vraag: Hoe Plan Jij je Jaar en Wat Werkt voor Jou?

Laat je het mij weten,  dankjewel!

Op naar een zeer goed 2014. 

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
youriswart

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!).Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu om een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ omdat je het wilt martialarts4succes@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen.

Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoetBedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie