Review Test 2011

Zoals je waarschijnlijk al weet heb ik afgelopen jaar mijzelf uitgedaagd doormiddel van een

TEST

. Deze

Test

had ik mijzelf voorgelegd omdat ik zowel Fysiek, Mentaal, Spiritueel en Emotioneel te groeien. Daardoor had ik mijn doelen hoog ingezet zodat ik mijzelf uit mijn ‘comfort zone’ hebkunnen halen.

Ik heb veel dingen gedaan aan mijn test

zoals mijn persoonlijke overwinningen heb ik met veel plezier behaald. Mijn vriendelijke daden zijn ZO in mijn onderbewuste gegaan dat ik bijna niet meer eens zie dat ik ze gewoonmet gemak doe. (echt COOL!) Het lezen van 12 boeken was erg gemakkelijk, dit omdat ik –sinds in van school ben af gegaan- het super leuk vind om te lezen, en om mijzelf daardoor te verrijken met kennis van anderen.

Een aantal -voornamelijk- fysieke dingen heb ik niet volledig behaald zoals het opdrukken en buikspieren en vooral de rondes sparren. Hoewel het bidden goed gaat heb ik wel veel moeite met mediteren, het stilzitten vind ik toch erg lastig 😉 (misschien moet ik er in 2012 een coach voor gaan zoeken)

Denk dat ik het niet helemaal heb gehaald omdat ik niet helemaal 100% commit was aan mijn test, ik had ook veel weken in het jaar VERGETEN om de dingen die ik had gedaan op te schrijven (gebrek aan focus en discipline) ….dus die kan ik dan ook moeilijk meetellen. Nu baal ik daarvan!

Mijn Ultieme Test voor 2011 is hij afgelopen, nu is 2012 begonnen, zie mijn test voor 2012

.  

Bedankt voor je support van afgelopen jaar!

Youri

 • Terry

  7 januari 2012 om 15:55

  Hey Youri, hoe gaat het? Nog een Happy 2012
  Jammer van de test in 2011, maar 2012 gaat zeker lukken!
  Tot donderdag 😀

  Terry


  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie