Succes is Veel Meer dan Geld

In mijn ogen is iemand die succesvol is veel meer dan geld alleen het is niet iets wat je bereikt maar wat je bent, het is geen voorwerp maar het is hoe jij je van binnen voelt en ervaart.

Is iemand met heel veel geld en weinig tijd voor zijn gezin en familie succesvol? Ik denk namelijk dat iemand echt ‘succesvol’ is in zijn of haar leven hij of zijn mentaal, fysiek, spiritueel, emotioneel, financieel etc. etc. in goede harmonie is.

‘’Winst is voor een bedrijf als zuurstof voor de mens. Als je er niet genoeg van krijgt, heb je een probleem. Maar als je denkt dat je leven draait om ademhalen, heb je het niet begrepen.’’

Wat is succes voor jou? Als je denkt aan iemand die ‘succesvol’ is, waar denk je dan aan? Laat een reactie achter!

Over Youri Swart
Mijn naam iyouris Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen!

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie