Uitdaging 2013: Ook in het jaar 2013 GEEN Alcohol.

uitdagingHet is alweer een poos terug dat ik een artikel heb geschreven. Ik merk dat ik de afgelopen maand een beetje ‘in de war’ / of ‘onrustig’ was. Ik ben dan ook goed aan het nadenken wie ik nu eigenlijk ben en wat ik nu eigenlijk wil… dit is wat mij momenteel steeds bezig houd…wat ik best lastig vind maar ik heb het gevoel dat ik het nu meer op een rijtje heb en dat ik de goede richting op ga.

[wat wil ik en waar wil ik naartoe, erg lastig maar ik zie dat steeds meer de puzzelstukjes op zijn plaats komen ;-)]

Geen Alcohol in 2013

Afgelopen jaar had ik het al gedaan van oktober 2011 t/m oktober 2012 had ik geen druppel alcohol gedronken en dat is mij eigenlijk uitstekend bevallen. Zie wat ik hierdoor allemaal heb ontdekt.

Nu heb ik op oudejaarsavond 2012 (en in mijn gedachten al ietsjes langer) besloten om geen alcohol in het jaar 2013 te drinken. Het ‘past’ niet meer in mijn levensstijl en ik heb er geen behoefte aan.

Niet dat ik verslaafd ben geweest of zo maar het ‘alcohol drinken omdat het gezellig is’ heb ik geen behoefte meer aan. Het is niet nodig, alcohol is niet goed voor mijn lichaam.

Wat is JOUW Uitdaging in 2013?

Ik ben benieuwd wat Jouw uitdaging is voor 2013. Heb jij een uitdaging? Ik ben benieuwd wat jij als uitdaging hebt. Laat graag onder dit artikel weten wat die van jouw is, leuk!

Wie is Youri Swart?
youriswartMijn naam is Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie