Update: Uitdaging van Oktober: ‘Hele maand geen brood’ (Deel 3- slot)

De maand oktober heb ik als ‘maandelijkse uitdaging’ de hele maand geen brood en  elke week heb ik een update bijgehouden hoe dit mij verging zie hiervoor deel 1, en de update van vorige week hier.

Mijn Update (Slot): Het einde is bijna in zicht en ik heb een maand zonder brood gedaan, wat eigenlijk wat gemakkelijker ging dan ik dacht. Het idee was om te ervaren of mijn lichaam er anders op reageerden en hoe ik mij hierbij zou voelen. Ik vond dat ik eigenlijk weinig verschil merkte en wat ik wel ontdekte is dat ik meer honger en lekkere trek kreeg omdat ik te weinig voedsel binnen kreeg. (geen ‘vol’ gevoel meer wat ik ‘normaal gesproken wel had’.. misschien is dit juist goed?…iemand een idee?)

Ook heb ik ontdekt dat als je geen brood eet je meer van te voren moet plannen wat je moet eten. Als je brood eet dan hoef je voor de hele week een paar broden en wat beleg in huis halen en je hoeft er verder niet meer aan te denken. Het is dus ‘gemakkelijker’ om brood te eten.

Jullie Update: Zin om gezamenlijk een maanduitdaging voor November 2012 te doen? Wat zal het zijn? Wat zou je willen dat het is?


Fijne week!

Youri

{Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.}

 • lisanneleeft

  30 oktober 2012 om 23:15

  Ik eet ook nauwelijks brood meer, maar mij is het juist heel goed bevallen! Misschien eet je gewoon niet genoeg? Ik eet altijd een enorme bak fruit met muesli ‘s ochtends en dan zit ik propvol 😛
  Wat heb je gegeten ter vervanging van brood?


  Beantwoorden
  • martialartssuccesacademy

   1 november 2012 om 08:15

   Hoi Lisanne – in de ochtend eet ik vaak een enorme bak met pap met hierin cranberry, wheipoeder en soms nog wat andere dingen erbij. dus in de ochtend vermaak ik mij prima met mijn pap..alleen in de middag heb ik salade, iche of groente met vlees / vis gegeten en merk dat ik daar niet al teveel voldoening uit haal. ik ga nu proberen in de avond en na mijn training als ik thuis kom wat (meer) te gaan eten .

   welke dingen eet jij allemaal overdag?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie