Vechten Zonder te Vechten

In de laatste jaren ben ik veel bezig met het onderzoeken, bestuderen en uitwerken (zelfstudie) van het geweldloos oplossen van conflicten.

En ben ik mij steeds meer bewust dat je niet in ‘gevecht’ moet gaan tegen een ander maar juist meer tegen jezelf. Nee, uiteraard niet jezelf gaan slaan 😉Real-success-is-not-having-tictory-over-yourselfhings-but-having-v

Jezelf respecteren jezelf onder controle te houden. (zie: Een gewonnen gevecht is een Verkomen gevecht)

Slechte Communicatie
Ik zie dat het eigenlijk veel te ‘gemakkelijk’ is om bijvoorbeeld fysiek geweld te gaan gebruiken tegen een ander. En zie steeds meer in dat het een communicatie probleem is van jezelf of van de ander.

Doordat er slecht wordt gecommuniceerd wordt er vaak maar naar de meest simpele oplossing gezocht en dat is fysiek geweld. Fysiek communicatie.

In mijn beleving is ‘vechten zonder te vechten’ de strijd aangaan met jezelf.

De grootste probleem is jezelf.

Het is je EGO die je iedere keer weer moet geruststellen. Controle te krijgen over jezelf en zelfbeheersing te gebruiken wanneer het nodig is.

True victory is self-victory -Morihei Ueshiba

Fijne dag!

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen (zowel bedrijf als particulier) zie onze website, www.iucta.nl 
 
Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie