Voorbereiding Voor Het Nieuwe Jaar! (test 2013)

Zoals je waarschijnlijk al weet gaan we volgend jaar (dat is over 10 weken!) aan de slag met een team van zeer gemotiveerde mensen die hun leven in een nieuw daglicht willen zetten en naar een ‘hoger niveau’ willen brengen. De Ultieme Test 2013 zal dan van start gaan!

Elk teamlid zal zijn eigen persoonlijke doelen hebben, zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Of anders? Het is zijn of haar persoonlijke uitdaging en het moet iets zijn wat jezelf wilt verbeteren. Het zal in degene zijn of haar eigen ogen de ‘ultieme test / uitdaging’ moeten zijn.

“Don’t fit the foot to the shoe, but the shoe to the foot”

Naast de persoonlijke doelen van elk teamlid zullen de teamleden elkaar gaan ondersteunen om elkaars doelen te verwezenlijken, als een écht TEAM. Voorbeeld: Als iemand het doel heeft om gezonder te eten dan kunnen de andere teamleden helpen met recepten, helpen met boektips, helpen koken? Of andere hulp aanbieden die de ander eventueel kan gebruiken.

Dit zal de kracht zijn van de gehele test, elk teamlid is er ook voor de ander en hierdoor sta je niet alleen voor je persoonlijke doelen.

Elk teamlid zal ook zijn ervaringen wekelijks bijhouden doormiddel van te schrijven in een blog, alle teamleden zullen op dezelfde blog hun ervaringen delen tijdens hun verandering en uitdagingen. Dit doen ze om alle andere teamleden te inspireren, maar ook alle mensen in hun ‘sphere of influence’ zullen ze hierin gaan betrekken. Hierdoor worden je familieleden, vrienden en andere bij je test betrokken en hierdoor wordt je ‘persoonlijke test’ niet alleen iets voor jezelf maar ook iets voor je omgeving. Dát is de ultieme TEST!

Voor meer info zie http://youriswart.wordpress.com/de-ultieme-test-2013/

Youri

PS: Mocht je vragen hebben rondom deze test laat het mij graag weten youri.swart@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie