Zelfverdediging voor de Brein: Hierom Wil ik niet ‘Iedereen’ als Student.

Vind je het raar dat mensen je negeren en je met rust laten, vind je het raar dat mensen bij je uit de buurt blijven?

Een Wereld met Positieve Mensen.
Stel je nu eens voor dat je een eigen wereld gecreëerd hebt waarin jij alleen maar positieve mensen de toegang toe verleend. Waarbij je de deur dichthoud voor mensen die NEGATIEF zijn, en de deur openhoud voor degene die POSITIEF, liefdevol en met goede intenties hebben.

Zelfverdediging is meer dan slaan, schoppen en een take down alleen, zelfverdediging is jezelf en je dierbare beschermen tegen negatieve invloeden van binnen en van buitenaf. (Zelf)verdediging is zelfvertrouwen opbouwen om voor jezelf op te komen, tegen mensen maar ook tegen gedachtes en handelingen waarvan je niet gediend bent.
laat anderen niet over je grens gaan
Mocht je de verkeerde intenties hebben neem dan graag een stapje terug, stap graag een stapje terug over de lijn.

Mijn familie, vrienden, studenten, leraren, ouders en andere die ik liefheb zal ik beschermen tegen dit soort mensen daarom zal ik zorgvuldig zijn met wie ik in mijn leven wil hebben.

Hierom Wil ik niet ‘iedereen’ als Student
Voor mijn potentiële studenten betekent dit bijvoorbeeld dat je bereid bent te veranderen wat je wilt veranderen en dit ook daadwerkelijk te gaan doen, wanneer je dit niet doet dan zul je hierdoor ook de andere studenten tegenhouden in hun ontwikkeling, neem dan graag een stap terug en zoek eventueel iemand anders waarbij dit wel kan, wij zijn bezig om onszelf te verbeteren en dit is een manier om ons te verdedigen. (Zelfbescherming)

Voor degene die wel bereid zijn om aan zichzelf te werken en de juiste intenties hebben, wees welkom, de deur staat open en mocht je een training willen hebben neem dan contact op martialarts4succes@gmail.com of bel mij op om te zien of ik iets voor je kan doen 06- 181 654 10.

Life Art.

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
youriswart

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!).Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu om een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ omdat je het wilt youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoetBedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

 • 30 Jaar, Ons Tijdsbesteding IS Zelfverdediging! | The New Way.

  31 augustus 2013 om 23:10

  […] En hierdoor denk ik dat we steeds bewuster moeten omgaan wat we met ons –waardevolle- tijd moeten doen, dat we onze tijd met de juiste mensen moeten besteden in plaat van tijd te verdoen aan mensen die het eigenlijk niet ‘verdienen’.  (zie ook ‘De Juiste Vrienden kiezen is Zelfverdediging’ en ‘Waarom ik niet iedereen als student wil’) […]


  Beantwoorden
 • Sifu Patrick van Steen

  1 november 2016 om 22:38

  Mooi stuk. Ik geef ook zelfverdediging en traditionele vechtsporten in de vorm van het Ng Ying Kung Fu in Apeldoorn. Weerbaarheidslessen geven jullie in groepsverband en individueel?


  Beantwoorden
  • warrioracademy.nl

   2 november 2016 om 12:21

   Hoi Sifu Patrick van Steen,

   Heb net je website bekeken en het ziet er goed uit!

   Wij geven 1-op-1 trainingen, groepstrainingen en trainingen voor bedrijven, scholen en instellingen.

   Sommige hebben juist behoefte aan persoonlijke begeleiding en sommige juist contact met anderen.

   Dit is heel bijzonder en leuk om te doen.

   Doe jij dit ook profecioneel (full-time) of doe je je trainingen naast je werk?

   Fijne dag!

   Youri Swart
   https://www.warrioracademy.nl


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie