30 Jaar, Ons Tijdsbesteding IS Zelfverdediging!

Gisteren ben ik dertig jaar geworden en hebben samen met familie en vrienden een zeer leuk en gezellige dag gehad. Moeder en oma heerlijk Indisch gekookt en iedereen heeft ervan gesmuld 😉 Zeer dankbaar voor deze leuke dag, bedankt!

Uiteraard kan vuurwerk niet ontbreken op je verjaardag ;-)

Uiteraard kan vuurwerk niet ontbreken 😉

De tijd gaat snel, Erg snel, voor je het weet ben je alweer 30/60/90 jaar, of voordat we het weten is het alweer bijna kerst 2013.

En hierdoor denk ik dat we steeds bewuster moeten omgaan wat we met ons –waardevolle– tijd moeten doen, dat we onze tijd met de juiste mensen moeten besteden in plaat van tijd te verdoen aan mensen die het eigenlijk niet ‘verdienen’.  (zie ook ‘De Juiste Vrienden kiezen is Zelfverdediging’ en ‘Waarom ik niet iedereen als student wil’)

De mensen die het verdienen zijn de mensen met goede intenties, met vriendelijkheid voor anderen. Die personen die klaar voor je staan als je ze nodig hebt, of als ze jou nodig hebben.

Laten we onze tijd goed besteden, laten we meer acties ondernemen aan de dingen die we willen, niet uitstellen want wanneer is de ‘juiste tijd’ om nu eigenlijk tijd te nemen om hetgeen te doen wat we eigenlijk willen.

Investeer je tijd in de dingen die je WEL wilt, want voordat je het weet is de tijd alweer voorbij 😉

Je Tijdsbesteding IS Zelfverdediging
‘Verdedig’ je agenda met onbelangrijke dingen, maak ruimte voor de dingen die je graag wilt. Maak er tijd voor, plan het in, doe hetgeen wat je eigenlijk het liefst al een hele tijd wilt doen. Aan het eind van vandaag kunnen we deze dag niet meer inhalen, wacht er niet mee, laten we dit doen!

Enjoy Life! Life Art., Peace

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
youriswart

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!).Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu om een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ omdat je het wilt youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoetBedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie